writing-img

Plenice

clock-img

04.11.2005, 15:35

clock-img

lidija74

pencil-img

65

Mene pa zanima,kakšna je razlika med tetra in povijalnimi plenicami user posted image ? Konec decembra pričakujem prvega otročka in že nekaj časa se obremenjujem s tem vprašanjem.
Hvala za odgovore in prav lep pozdrav user posted image !
Lidija user posted image ,33.teden

clock-img

04.11.2005, 15:41

clock-img

mml

pencil-img

4156

tetra plenice so tiste klasične plenice, povijalne planice so pa tiste s trakci s katerimi pričvrstiš tetra plenico. Upam, da sem kolikor toliko razumljivo napisala

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

clock-img

04.11.2005, 21:55

clock-img

lin

pencil-img

2504

Tetra so navadne plenice kvadratne,povijalne so pa tiste podolgovate s trakci mi jim rečemo sorizo,če ti kaj pomaga.
Papa

clock-img

05.11.2005, 23:04

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

kot sta že mml in lin napisali, tetra plenice so kvadratne oblike, običajno velikosti 80x80 (ni pa nujno).. evo postopek: najprej daš otročku gor plenice za 1xtno uporabo (npr. Pamerske, Babylove, Fixies ipd.), potem daš tetra plenico/e (na začetku so 2-3, odvisno tudi od tega če boš morala široko povijat), potem pa vse skupaj ZVEŽEŠ s povijano plenico ...sicer pa se ne sekirat, to bi ti morali pokazat v šoli za starše

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem