writing-img

Plenice

clock-img

29.11.2005, 08:37

clock-img

Aleksandrin

pencil-img

869

Vem, da je bilo že veliko govora, ampak vseeno nisem najdla odgovora user posted image .
Imamo pupico staro dva meseca, ki je polno dojena, problem: kakec je tako tekoč, da vsakič, ko se pokaka prileze nekaj iz plenice in to pri nogicah in na hrbtu pa sploh. Tako se skoraj pri vsakem previjaju komplet preoblačimo user posted image .
Help, katere plenice naj kupim?
Težka je 5 kg.
Hvala in LP

clock-img

29.11.2005, 08:40

clock-img

janjja

pencil-img

1078

Mi imamo že od vsega začetka papmers acive baby-zadovoljni, nam ni skor nikol prišel kakec skoz, razen ko je enkrat imela grozno drisko.

clock-img

29.11.2005, 09:11

clock-img

*goldfish*

pencil-img

600

Mi smo, ko je bil Luka še majhen imeli enak problelm, pa smo kupovali one Pamperske, ne vem kak se imenujejo, so pa v vijolično pakirane.
Kupijo se samo v Mullerju ali v Avstriji. Ne vem če še kjeuser posted image

clock-img

29.11.2005, 09:13

clock-img

simona2

pencil-img

474

Meni so super Baby Love od DM in sicer od 3-6kg, ker imajo posebej narejeno, da tekoče blato pronica globje v pleničko. Na žalost pa iste plenice od 4-9kg niso tako dobre kot zgoraj omenjene manjše. Pa še ena prednost je omenjenih plenic cena - po mojem ndobiš največ za to cenouser posted image . Glede Pampers pleničk pa so dobre edino tiste, ki jih kupiš v Millerju in so narejene v Nemčiji in tudi te imajo ene podobno plast kot Babay Love in sicer prav tako tiste od 4-6kg, samo morajo imeti na embalaži v rdečem okvirčku oziroma a rdeči podlagi z rumeno barvo napisano "Dauerhaft +4 windeln" - te so tudi super, samo moraš malo pobrskat po policah. So pa nekoliko dražje, vendar se splača.

LP Simona

Maša (1.9.2005) je dobila sestrico Evo (1.8.2008)!
Ni je večje radosti od otroškega smeha.

clock-img

29.11.2005, 09:26

clock-img

Ninica

pencil-img

900

Mi smo imeli enak problem. Vedno je bila mokra in pokakana do vratu. groza! Od takrat dalje uporabljamo pampers Activ fit (fijolični pak), pa ni nikoli več prišlo čez. Res smo zadovoljni z njimi!!user posted image

LP, Ninica

clock-img

29.11.2005, 13:34

clock-img

monikapene

pencil-img

13

Se strinjam s predhodnico. Pampers active fit so res super. Mi smo imeli isti problem in sem probala vse živo od haggis, dm, navadne pampers, leklerkove; vse je prišlo čez. Odkar pa imamo zgoraj omenjene, je problem rešen. P.S. Dobijo se v Milerju in morajo biti nemške!

clock-img

29.11.2005, 14:31

clock-img

dory

pencil-img

8852

active fit...dobi se jih pri nas le v mullerju :)

clock-img

29.11.2005, 17:17

clock-img

ja_ni_ka

pencil-img

27

Aleksandin kaj pa velikost plenic, katero uporabljaš? Ker pri nas je bilo enako in smo pri petih klilah šli na velikost 3 kar je od 7 kil naprej in so super. Tako da probajta.

Jaka in Nika sta moja sončka dva

clock-img

29.11.2005, 18:21

clock-img

Aleksandrin

pencil-img

869

Iz Kobarida v Lj. po plenice user posted image ...
Bom poizkusila kar z Active fit št.3, kot pravi Janica, ker sedaj smo imeli 2.
Hvala vsem user posted image

clock-img

29.11.2005, 18:43

clock-img

Teya

pencil-img

1051

pampers sensitiv so zakon, ker so "elastične" in se zato full dobro prilagodijo teleščku....
dobijo pa se samo v dm user posted image ......

clock-img

30.11.2005, 01:28

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Meni so tudi najboljše Pampers Sensitive.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem