writing-img

Plenice Benetton

clock-img

17.01.2006, 20:09

clock-img

Eca

pencil-img

1305

Pozdravljene!

Ker mi čas ne dopušča rednega branja in v iskalniku tudi nisem nič našla, bom kar vstrelila....kje se v MB dobijo plenice Colors of Benetton? (upam da sem prav napisala)
Vprašala sem že v njihovi trgovini, pa so mi rekli, da jo jih včasih imeli v DM, sedaj pa ne vedo kje bi se jih dalo kupiti. No, tudi za Avstrijo me zanima, če kdo ve, kje bi se dalo kupiti.
Moja kolegica je pred dnevi pripeljala tamalo iz jaslic, pa je imela tamala to pleničko (njenih je zmanjakalo) in je ni mogla prehvalit....user posted image .

Hvala in lp.

Eca

clock-img

17.01.2006, 20:17

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Svoje čase so jih prodajali v Intersparu, ampak se ne spomnim, če sem jih zadnje čase kaj videla.

clock-img

17.01.2006, 21:28

clock-img

PBJ

pencil-img

2189

Prvič slišim zanjeuser posted image . Se pozna, da imam šele prvega otročičkauser posted image user posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

clock-img

17.01.2006, 22:05

clock-img

urška

pencil-img

3136

ja včasih so jih meli v intersparu, zdej jih pa že dolgo nisem nikjer videla.

clock-img

18.01.2006, 00:27

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

moj jih je imel pred 9 leti, so bile take lepe pisane zunaj, benettonove pač user posted image  

ko boste zvedele kje se jih dobi, javite - za poleti pod kiklco bodo prav prišle user posted image

clock-img

18.01.2006, 15:37

clock-img

Anonimen

zakaj pa kolegice ne vprašašuser posted image

Pa nam tudi napiši user posted image

clock-img

26.01.2006, 23:18

clock-img

Eca

pencil-img

1305

No, pa se javljam. Klicala sem na Benetton v LJ., pa so mi rekli, da jih ne uvažajo, tako da se jih v slo ne da dobiti. Pred dnevi sem poslala mail v Avstrijo v Graz na Benetton, pa sedaj čakam na odgovor.  Hotela sem poslati mail tudi enoti v Lipnico, vendar ti nimajo maila.  Mogoče mi bodo pa iz Graza vedeli povedati tudi za Lipnico.

Evo, če sem kateri pomagala....user posted image

Lp, Eca

clock-img

27.01.2006, 11:03

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

no, fajn, upam, da bojo kmalu odpisaliuser posted image

sej boš javika ne?

lp,
tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem