cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Plenice Iz Hoferja!

clock-img

21.12.2005, 16:33

clock-img

BarbyR.

pencil-img

16

Enkrat sem že nekje zasledila,da ste se pogovarjale o plenicah iz Hoferja?Zanima me kako se jim reče,kakšne se vam zdijo in kakšna je cena?Ali se vlažilni robčki tudi splačajo kupovati gor in ali so dobri?In še nekaj:Ali veste ali je v petek v Avstriji vse normalno odprto ali imajo že kakšen praznik?(Smo hitri za nakupe ,a neuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.12.2005, 16:40

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Malo manj kot 2500. Reče se jim My love.

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

21.12.2005, 16:46

clock-img

smrček

pencil-img

699

Cena: 2399,00 za 62 planičk. Mi smo do sedaj uporabljali Babylove, pa se mi zdijo Mylove bistveno boljše in na pogled tudi lepše.

Poskusi z enim paketom, pa boš lažje primerjala.

Vlažilnih robčkov pa pri nas (v celjskem Hoferju) nisem zasledila.

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

clock-img

21.12.2005, 16:52

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz sem pa včeraj za probo kupila Šparove - za 32 kom sem dala malo manj kot 700,00 SIT. Pa so super  user posted image (zaenkrat)

clock-img

21.12.2005, 18:17

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Tudi jaz razmišljam o nakupu teh plenic, tako da jih bom res kupila v soboto. Upam pa, da res ne premočijo in da so boljše kot babylove.user posted image

clock-img

21.12.2005, 18:21

clock-img

lin

pencil-img

2504

Mi smo jih kupli v ponedeljek in sprobali in so zakon,meni so res zelo fajn,kličejo pa se My love

clock-img

21.12.2005, 18:49

clock-img

vesna fž

pencil-img

202

se pridružujem so res super in mehke

<

clock-img

21.12.2005, 20:07

clock-img

mišek

pencil-img

108

Tudi jaz sem z njimi zadovoljnauser posted image user posted image user posted image . Sicer so pa sprobane samo eno nočuser posted image .

Lp

clock-img

21.12.2005, 22:02

clock-img

urbancek

pencil-img

1072

Zjutraj smo bili zjutraj mokri do vratu - sem zaenkrat razočarana, bomo videli, če bo danes tudi tako

Lp

clock-img

22.12.2005, 09:44

clock-img

malika

pencil-img

3199

mi jih uporabljamo že skoraj eno leto in sem res zelo zelo zadovoljna z njimi.

Edino tamale(od 7 kg) so mi parkrat premočile, pa sem malemu dala večjo(od bratca), pa je super. Očitno so mu premale user posted image  in so zato premočile

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

clock-img

22.12.2005, 09:44

clock-img

malika

pencil-img

3199

aja, robčkov pa žal nimajo user posted image

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem