writing-img

Plenice Moltex

clock-img

07.01.2008, 10:55

clock-img

Liona

pencil-img

540

Ojla,

za darilo sem dobila omenjene plenice. Meni so malo čudne. Neke ekološke naj bi bile. Jih katera uporablja in kako se pri vas obnesejo?

8.5.2007 se nama je pridružil naš sonček Svit!
2.7.2009 smo postali štiričlanska družina. Dobili smo Mašo!

clock-img

07.01.2008, 10:56

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Jaz sem jih enkrat kupila, ker so ekološke in bla bla. Mali je bil večkrat na dan skoraj cel polulan in sem ga morala preoblačiti. Res, da so bolj naravne, ampak jaz vseeno prisegam na Pampers Active Fit iz Müllerja.

clock-img

07.01.2008, 12:28

clock-img

Liona

pencil-img

540

Tudi jaz sem opazila, da je full hitro moker. In še plenica nekam čudno razpada user posted image . Porabila jih bom. Se bova pa čez dan večkrat preoblekla. Drugače smo tudi mi imeli activ fit iz milerja že od začetka, ampak je bil pri strani skoraj vedno moker-zlasti ponoči. Zdaj imamo pa pampers za čez dan, ponoči pa Millerjeve.

clock-img

07.01.2008, 12:31

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

07.01.2008, 12:32

clock-img

Liona

pencil-img

540

Tudi jaz sem opazila, da je full hitro moker. In še plenica nekam čudno razpada user posted image . Porabila jih bom. Se bova pa čez dan večkrat preoblekla. Drugače smo tudi mi imeli activ fit iz milerja že od začetka, ampak je bil pri strani skoraj vedno moker-zlasti ponoči. Zdaj imamo pa pampers za čez dan, ponoči pa Millerjeve.

clock-img

10.01.2008, 23:37

clock-img

picola1

pencil-img

2009

Jaz jih redno uporabljam in se mi zdijo kar ok...Res je sicer, da niso tolk vpojne, ker pač ne vsebujejo vse tiste kemije( svinjarije), ki tako zelo vpija mokroto. Občasno pride čez, če se veliko naenkrat pokaka...Čudno razpadajo pa nikoli...
Sicer je pa tako...(ena je napisala ekološke in bla bla bla) Narava nam bo nekoč vse vrnila...Takrat bo pa že prepozno za izbirat al bomo uporabljal Pampers active fit al Moltexove al pa bombažne...Samo mi tega pač ne jemljemo resno, sem pa prepričana, da bomo občutili posledice še mi (na nekaterih delih sveta jih že), naši otroci pa sploh...Jst včasih cinično pripomnim:pa tako vsi trdimo, da imamo radi svoje otroke, istočasno nam je pa vseeno, v kakšnem svetu bodo živeli.

clock-img

11.01.2008, 22:20

clock-img

AnaB.

pencil-img

150

Jaz uporabljam racmane, ko pa gremo kam ven, mu dam moltex in se mi zdijo super. Prvi mesec sem uporbljala pampers, ampak tistega smradu (po kemikalijah) nisem prenesla - dosti lažje njegov kakec, kot pa tisto kemikalije user posted image . Nato sem kupila moltex in sem zelo zelo zadovoljna. Kar pa se tiče tega, da pride skozi oz mimo, pa je pri nas prav vseeno ali so pampers, moltex ali pa racmani...ko fajn pritisne, vedno kaj ven prileze.user posted image user posted image

clock-img

11.01.2008, 23:11

clock-img

frufru

pencil-img

2857

IZVIRNO SPOROČILO: AnaB.

Jaz uporabljam racmane, ko pa gremo kam ven, mu dam moltex in se mi zdijo super. Prvi mesec sem uporbljala pampers, ampak tistega smradu (po kemikalijah) nisem prenesla - dosti lažje njegov kakec, kot pa tisto kemikalije user posted image . Nato sem kupila moltex in sem zelo zelo zadovoljna. Kar pa se tiče tega, da pride skozi oz mimo, pa je pri nas prav vseeno ali so pampers, moltex ali pa racmani...ko fajn pritisne, vedno kaj ven prileze.user posted image user posted image

Ja pri nas je isto, s to razliko, da ima po pamperskah  rit kot pavijan. Če kam gremo uporabljamo pa Alana od dm, ki je eko kot molteks samo mal ceneje pride.

clock-img

11.01.2008, 23:31

clock-img

Anuška79

pencil-img

419

Mi smo jih uporabljali kar nekaj časa, pa nikoli nismo imeli problemov. Sem bila z njimi zelo zadovoljna. Pampersk pa še pogledam ne - so se mi pri prvem čist zamerle.

Bi jih še kupovala, če ne bi bile skoraj še enkrat  dražje od Mullerjevih, pa moramo malo na dinarčke gledat. Žal.

clock-img

12.01.2008, 12:50

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Meni niso bile všeč.

clock-img

12.01.2008, 14:45

clock-img

helena27

pencil-img

29

Kje se pa da dobit te Moltex plenice? So za enkratno uporabo?

Mi že pet mesecev poizkušamo vse mogoče + kombiniramo z Racmankami.

Activ fitke pa res najbolj "smrdijo" po kemikalijah.

clock-img

12.01.2008, 23:24

clock-img

AnaB.

pencil-img

150

Moltex kupiš v milerju.

Mamica sem! Kako lepo!

clock-img

12.01.2008, 23:30

clock-img

rija

pencil-img

15589

jaz sem te plenice uporabljala, ko je mel dvakrat po antibiotikih ritko v totalnem razsulu....polno glivic....pa smo jih menjavali zelo, zelo pogosto in upala sem,da res bolj prepuščajo zrak kot pamperske....torej meni so se fajn obnesle v omenjenem primeru.

sicer pa res, da prehitro spustijo. sploh pri našem, ki spije hektolitre in še komaj aktiv fitka zdrži čez noč....

...vox populi...

clock-img

21.07.2009, 12:30

clock-img

Anonimen

Mi uporabljamo izključno te in smo super zadovoljni. Nikoli ne gre nič čez, niti ko se pokaka. Je pa res, da ko se pokaka, greva v roku 10 minut previjat rito. Če smo doma seveda. V glavnem, jaz sem z njimi zadovoljna za čisto desetko! user posted image  user posted image  user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem