writing-img

Ples v nosečnosti

clock-img

28.04.2008, 12:09

clock-img

Petra1111

pencil-img

165

Živjo,

mene pa zanima, če med nosečnostjo lahko plešeš? In koliko?

clock-img

28.04.2008, 12:14

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Kakšen ples imaš v mislih? Ples v diskoteki ali tekmovalni ples, ali plesne tečaje...user posted image

Če nimaš rizične user posted image  oz. kakih težav naj ne bi bilo težav..seveda poslušaš svoje telo, ki se bo verjetno prej utrudijo. Pa tudi user posted image  v drugi polovici user posted image  mogoče ne bo pasala glasna glasba in bo protestiral.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

28.04.2008, 12:16

clock-img

Naty*

pencil-img

2051

Se strinjam s Taulo, po moje, če nisi mislila kazga akrobatskega rock'n rolla je še vse sprejemljivo user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

clock-img

28.04.2008, 12:16

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

če imaš nosečnost bp lahko plešeš po mili volji, bo že telo dalo vedet, kdaj je utrujeno. ne ravno poskakovat ali kakšnega akrobatskega rok n rola izvajat...normalen ples, valček, v krogu to je vse priporočljivo....

clock-img

28.04.2008, 12:21

clock-img

srki

pencil-img

9222

Pa v kakšni gužvi, ko eni plešejo kot nori in se vrtijo brez, da bi vedeli, kam se vrtijo, tudi ne bi jaz plesala. Te kaj hitro kdo na tla podre, ko se vate zaleti.

clock-img

28.04.2008, 12:28

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Če si OK pleši toliko kolikor ti paše.

clock-img

28.04.2008, 13:01

clock-img

MamiBom

pencil-img

88

Dokler ne gre za akrobatski rock'n'roll ali plese, kjer so gibi odsekani, lahko plešeš vse in to vse do konca nosečnosti.

clock-img

28.04.2008, 14:11

clock-img

toli

pencil-img

35

Na moji poroki sem bla 7 mesecev noseča in sem celo noč plesala kot nora,no glih po zraku me ni metal,ampak nisem bla celo noč niti malo pri miru.Pa mislim,da je naša punca blazno uživala,ker je sedaj čist divja,ko sliši muziko.

"Iskrenost v prijateljstvu mi je tako sveta kot večni zakon."

clock-img

28.04.2008, 22:11

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Na poroki sicer nisem bila noseča, sem pa hodila v tem času tudi na plesne vaje. Upam da se bo vsaj del moje ljubezni do plesa preneslo na otročička user posted image

clock-img

29.04.2008, 12:06

clock-img

mishel

pencil-img

553

Prijateljica se je poročila v 8. mesecu nosečnosti in ji je ginekologinja rekla da lahko en ples pleše, enega sedi...

ME KLIČE DAVID, CIAO

clock-img

29.04.2008, 14:58

clock-img

Barbara84

pencil-img

31

Ojla. 
Če tebi paše plesat, kar pleši, vendar ne predivje. Tudi sama veliko plešem... sploh trebušne in mislim, da mala prav uživa, ko jo ziba...   Ples pa naj bo z povezanimi gibi... da ne sekaš ali sunkovito migaš. Tudi v paru je fajn če plešeš... sploh če greš kam tak ven, zato ker ti dragi zavaruje trebuščeka in te ne more noben "ruknit"user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem