writing-img

Plesen - našla rešitev

clock-img

06.08.2007, 09:05

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Za vse tiste, ki imate plesen na oblačilih - sem kupila Omnio Bianco 100; za 100različnih madežev user posted image user posted image user posted image , narediš z vodo tako fajno kremo, naneseš na plesen in VOILA, plesni ni....user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.08.2007, 09:09

clock-img

žigolino

pencil-img

386

Najlepša hvala za nasvet,saj imam tudi jaz nekaj takšnih oblačil,kjer se bojujem z madeži in plesnijo.

Lep avatar,boljši od prejšnjegauser posted image

clock-img

06.08.2007, 09:14

clock-img

pika30

pencil-img

1150

user posted image user posted image  Super,vidiš jaz sem tudi imela probleme s plesnijo na slinčku in bodiju pred časom,pa še nisem dol spravla.Če Omino res pomaga kot praviš,ga grem kar kupit.
Hvala za nasvet.

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

clock-img

06.08.2007, 09:20

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

dobro, da vem

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

clock-img

06.08.2007, 10:28

clock-img

Pikicapokica6

pencil-img

655

Hvala za nasvet. Zanima pa me, ali deluje tudi na cunjicah, ki so že bile oprane in plesen ni šla dol?

clock-img

06.08.2007, 10:57

clock-img

Anonimen

Ker mi je omina zmanjkalo,sem poskusila z vanishom.Na plesiv kos sem posula ta prašek,malo zmočila in pustila čez noč,da se namaka,naslednji dan oprala na 60 stopinjah,spet k prašku dodala vanish in na srečo je bila srajca rešena.
Dobro je čim več vedeti,več glav več ve in rešitve so tu.user posted image user posted image

clock-img

07.08.2007, 21:53

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Neva6, pri nam vanish ni palil. Mogoče zato, ker nisem hotela pižamce oprat na več kot 40°.

clock-img

07.08.2007, 23:03

clock-img

taška30

pencil-img

2758

user posted image Kako pa vam sploh pride plesen na oblačila? Tud slišala še nisem za to, kaj šele videla.user posted image  Resno sprašujem!
Pri nas je plesen med fugami v kopalniciuser posted image , no pa na steni sem jo tud že kdaj videla, pa na kruhuuser posted image ...na cotah pa še ne.

clock-img

08.08.2007, 09:41

clock-img

Anonimen

Kako pa vam sploh pride plesen na oblačila?

Se zgodi,če nisi previden in zmečeš v koš za perilo vlažne kose in ne opereš takoj in se paca to v košu,pol pa pride do plesni.

clock-img

08.08.2007, 09:42

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

neva6, jaz sem dala pižamico, ki si jo je en mejčken pobruhal - saj veš, kolcne, pa prileze malo ven. Za man kot 48ur v koš za perilo. je pa res, da je bilo takrat tiste dni neznosno vroče. Plesen se je kar razlezla?

clock-img

08.08.2007, 12:10

clock-img

Anonimen

Ja vem,se mi je tudi že zgodilo.Tokrat ga je pa moja najmlajša polomila,ko sem bila na dopustu.Z njenim očetom sta mokre brisače po tuširanju metala v koš,kjer so bile služnbene bele srajce in seveda pozabila dat prat.Skoraj me je kap na eni srajci na rokavu je bila plesen pa sem jo na srečo rešila z vanishom.Rjuho pa na žalost neuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem