writing-img

Plesen na gugalniku

clock-img

07.05.2006, 13:01

clock-img

makica

pencil-img

372

Živjo,

Včeraj me je skoraj kap. Ker naša user posted image ni več potrebovala gugalnika, sem ga oprala, posušila in pospraila  vrečko, do naslednjega otroka. Vendar sem ga včeraj pogledala in se je spodaj na blagu razvila plesen user posted image user posted image user posted image user posted image . Zgleda, da pena ni bila čisto suha in so bili dobri pogoji za razvoj.

Zdaj pa me zanima ali je že kateri uspelo sprati dol te madeže. Ne smem prati več kot na 30 stopinj in ne smem uporabiti varikine, ker je takšno blago. Prosim če mi lahko katera svetuje.

Hvala za nasvete

clock-img

07.05.2006, 20:07

clock-img

lol

pencil-img

533

Uporabi vanish in takih stvari,ki jih hočeš imeti za drugega otroka spravljaj v kartone,ker vrečka ne diha.

clock-img

12.05.2006, 12:22

clock-img

makica

pencil-img

372

Samo za pomoč, če se še kateri taka stvar zgodi. Vsa plesen je šla dol z namakanjem v Vanishu. Pa še z Astonish milom za trdovratne madeže sem namazala, dala prat na 30 stopinj  in sedaj je kot nov. user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem