writing-img

Plesen na jogiju

clock-img

24.11.2007, 13:06

clock-img

Anonimen

Kako jo spraviti ven? Nimam pojma, kako hudiča se je sploh znašla tam, ker je samo en 15-centimeterski pas plesni čez celo širino jogija. Zdej pa ne vem, kako se je znebit.user posted image

clock-img

24.11.2007, 13:08

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Verjetno je bilo vlažno ali polito.
Najboljše da to presušiš,ven pa jo pomoje ne boš spravila.

clock-img

24.11.2007, 14:10

clock-img

Slončica

pencil-img

576

Pa ne smeš met spodnjo plato pri jogiju celo, mora bit narebrena, letvice...men so tko razložili ko sem kupovala dormeo, ker jogi ne more dihat in nastane plesen..

clock-img

24.11.2007, 14:55

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Dormeo je imel eno "pokvarjeno" serijo, kjer je večina po nekaj času splesnila.

Kako spaviti ven plesen?
Mogoče s tistim "strupom" oz. čistilom, ki je za plesen (v tisti šprici in piše Anti muffa). Ne vem.. Jaz bi probla..

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

clock-img

24.11.2007, 17:59

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Pred casom je bila odprta ena tema, kako spraviti plesen iz oblacil in se je nabralo kar nekaj nasvetov. Vzemi si malo casa in jo poisci... meni se trenutno res ne da user posted image

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

clock-img

27.11.2007, 08:24

clock-img

orhideja75

pencil-img

1394

ne vem, če bo šla plesen ven iz tekstila. ti pa predlagam, da nabaviš  latoflex letvice za pod jogi. že nekaj časa svetujejo prodajalci jogijev, da polna "šper plata" ni dobra, ker jogi ne diha. telo se ponoči poti in jogiji nase vežejo to vlago. če spodaj nimajo pretoka, vse to zadržijo v sebi. in prej ko slej začnejo plesneti. sploh tisti, ki so brez vzmeti!!!
nasvet: kupi nov jogi + obvezno latofleks
plesen iz tekstila ne bo šla nikoli popolnoma ven. razen, če daš jogi v kakšen čistilni servis.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem