cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Plesen na majici?!

clock-img

12.11.2008, 21:32

clock-img

Anonimen

Pri nas smo čudni in imamo zelo malo belega perila. Pač serveti in nekaj majic. Pa en prt. Tako da posledično bolj poredko perem belo. In vedno težim, naj se ne daje mokrih stvari v koš za belo perilo, pa evo, točno to je naredil moj predragiuser posted image Moker servet, seveda je splesnel, sem ga v kar v smeti zabrisala, pa moja edina bela majica in 2 Ulina bodija imajo zdaj one črne plesnive pikeuser posted image A se sploh da to na kak način odstranit, z navadnim pranjem ne gre, z belilom tudi ne, pojma nimam, ker ne uporabljam teh dodatkovuser posted image Al naj roma v smeti tudi to? No, pobarvam verjetno lahko, samo jst bi belo obdržalauser posted image

clock-img

12.11.2008, 22:14

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Mislim, da se tega ne boš znebila. Mogoče s kako varikino, pa še to ne vem 

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

13.11.2008, 08:51

clock-img

tintin

pencil-img

3293

2 rešitvi:
male flaške MR BECKMANN (zelene), ki kupiš v kakem Mullerju ali Dm in je prav čistilo za plesen

na majico fajn nalij kak odstranjevalec (vanish, bio shout), gor nasuj pralni prašek v prahu in zvij kot palačinko, pusti stat ene pol dneva....

meni je uspelo tako rešit ena dva bodija...

clock-img

13.11.2008, 08:58

clock-img

NEVA-1

pencil-img

487

Meni se je to tud zgodilo in sem v stroj vlila malo varekine, ter oprala, ker pa ima močen vonj, sem dala potem ša na eno pranje

clock-img

13.11.2008, 16:36

clock-img

Anonimen

no hvala, probam še tele idejeuser posted image če ne bo šlo, pa zabrišem vse v smeti, servete pobarvam na rdeče in zaključim kariero z belimi cunjamiuser posted image

clock-img

22.11.2008, 13:39

clock-img

kokoska007

pencil-img

238

plesen je zelo strupena in trdovratna. če uporabiš varikono je pa to še dodaten strup.

najbolje, da potem to prekuhaš (v piskru na štedilniku), čeprav plesen tudi 100 % preživi!

jaz bi vrgla proč, ne bi tega nosila na golo kožo.

clock-img

10.12.2008, 11:45

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Jaz sem si letos na morju ene kr.hlače s plesnijo oz. na kamen sem se vsedla in dobila gor da niti veniš, niti ne vem kolikokratno pranje ni pomagalo in sem jih vrgla v smeti.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem