cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Plesna šola za malčke

clock-img

03.06.2005, 11:59

clock-img

Majči

pencil-img

176

Pozdravljene!

Mene pa zanima ali mi kdo lahko svetuje, kam bi vpisala našo zdaj 4 letno punčko v plesno šolo. Septembra bo 4,5 let in zelo jo zanima glasba in ples. Pa bi bilo greh jo ne vpist nekam. Kam mi svetujete za prvič in glede na njeno starost!?

Vesela bom vsakega predloga!
Hvala in l.p.

clock-img

03.06.2005, 13:12

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

S kje pa sta? Vem, da ima v Kranju plesna šola Urška plesne skupine od treh let naprej. Verjetno imajo to tudi v drugih krajih. Drugače pa najbolj, da pogledaš po plesnih šolah, mogoče imajo celo kaj na internetu.

LP

clock-img

03.06.2005, 17:07

clock-img

Žirafca Helena1

pencil-img

376

Moja nečakinja je tudi hodila v Urško in to v Ljubljani. So imeli v soboto zaključni nastop in so bli tolk srčkani. Imela jih pa je una bljonda ki na Papriki vodi tisto Pičolino ali kaj. So bli cortkani. Nečakinja se je zvijala ko ena kača v pasu, ker z ritko pa je treba migat, ane? :)-:)-:)-:)-

:miska:

clock-img

03.06.2005, 17:58

clock-img

tanaja*

pencil-img

2255

Naš Žiga hodi že 3 leta v plesno šolo Miki iz Domžal. Star je pa 4,5 let. Imajo pa organizirano v vrtcu...

tanaja*

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem