cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Plišaste igračke

clock-img

05.09.2009, 09:46

clock-img

Bojana82

pencil-img

765

Punce, danes pospravljamo podstrešje...in med vsemi stvarmi sta se našli tudi dve vreči ( tisti ta veliki, črni ) plišastih igračk, ki jih mi ne rabimo več! Ali mi katera pove kam bi to lahko odpeljala, da bi prišle do otročkov, ki so za te stvari prikrajšani?!

Ali pa če je katera tukaj gor, ki bi jih rabila ji z veseljem podarim!

clock-img

05.09.2009, 09:56

clock-img

tikatonka

pencil-img

343

Ravno pred dnevi mi je kolegica rekla da bo te pliške odnesla na rdeč križ. Ali pa na pediatrično vprašaj včasih vem da so jih vzeli.

"Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa."

Prijatelji so kot baloni: če jih spustiš, jih morda nikoli več ne ujameš.

clock-img

05.09.2009, 10:20

clock-img

cgorjanc

pencil-img

869

Vprašaj v vrtcu,marsikje radi vzamejo,drugače pa RK ali pa KARITAS.user posted image

clock-img

05.09.2009, 20:48

clock-img

patkapatatka

pencil-img

135

V materinski dom, kamor se zatečejo matere z otroki, ki ponavadi res nimajo niti plišaste igrače user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem