cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ploščice v stanovanju

clock-img

19.02.2009, 09:52

clock-img

bodoča

pencil-img

908

Če bo vse po sreči se bomo v kratkem selili v stanovanje, ki ima po tleh v vseh sobah položene ploščice. Drugače mi je to čist vredu, edino ne predstavljam si da se bo mali igral na teh hladnih ploščicah. Razmišljam, da bi vsaj v otroški sobi dali nekaj čez te ploščice, samo kaj?

A bi ve dale po celi sobi, ali samo tu pa tam kakšen tepih?

mojeustvarjanje

clock-img

19.02.2009, 09:59

clock-img

smigli

pencil-img

1088

No jaz osebno ne maram keramike, najraje imam les. V kolikor se še niste vselili, lahko zmečeš keramiko ven in jo zamenjaš s parketom, laminatom ipd. Brez večjih posegov pa lahko stvar rešiš s tkanino, tapison, ki ga položiš direkt na keramiko. Drugače pa tepih.

clock-img

19.02.2009, 16:18

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Mi imamo kljub parketu še tepih.
Je skoraj nujno, ker so otroci skozi na tleh.

clock-img

19.02.2009, 20:02

clock-img

bodoča

pencil-img

908

Ma ne morem jim ploščic ven zmetat, ker so jih šele položili, me pomoje lastnica fenta, da ji to naredim. Verjetno bom kar kar tepih dala čez celo otroško sobo, v dnevni bom pa kombinirala s kakšnim tepihom.

Saj, drugače je meni tud najbolj všečen les na tleh.

mojeustvarjanje

clock-img

19.02.2009, 20:27

clock-img

Anonimen

Midva imava keramiko samo v dnevnem prostoru s kuhinjo in jedilnico, v sobah je pa laminat ... si ne predstavljam keramike v otroški sobi ... res ne. Jaz bi na tvojem mestu kak debel itison čez dala. Položenega imaš v eni uri, potem se pa še s kotnimi letvicami malo igraš ... in predvsem nobene svinjarije user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem