writing-img

Plod se premajhen, da bi se videl?

clock-img

13.09.2007, 19:01

clock-img

Anonimen

Pozdravljene,
ze nekaj casa spremljam vase debate, nasvete in se veselim vsake nove nosecke.
Tokrat sem se tudi jaz opogumila, saj potrebujem nasvet oz. vase izkusnje...
Test je bil vcerajuser posted image , in sem danes klicala Dr. Miglerja, ker me ze kaksen teden zvija oz. neprijetno scipa v spodnjem delu trebuha, tako da me je za danes naročil. Pri pregledu je rekel, da je vse vredu, vendar se on ploda ne vidi, glede na mojo ovulacijo, ki je bila ta mesec 1.9., (sem bila tudi pri njemu),
med 4-5 pa ze dobim ponavadi mestruacijoin. je rekel naj bova, ta vikend pridna, in sva bila. Naredil sem dva pozitivna testa. Od ovulucije se nista minila niti dva tedna, je mozno da se še res ne vidi, testi pa so bili ze pozitivni. Pa tudi prsa so mi narasla, to se mi ne zgodi niti pred M. Kaj je se res prezgodaj ali me naj se naprej skrbi?
Hvala...

clock-img

13.09.2007, 19:04

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

Ja, res je prezgodaj.

clock-img

13.09.2007, 19:24

clock-img

marjana.r

pencil-img

343

kot pravi sayuri...res je prezgodaj. zdaj je vidno samo v krvi in urinu..mislim na test seveda user posted image
pa čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.09.2007, 20:08

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Šele od 6-8 tedna enkrat se da videti. Boš morala svojo radovednost še malo potešiti. Sicer pa čestitke!!!!

clock-img

13.09.2007, 20:38

clock-img

tosja

pencil-img

3706

A ti ni dr. Miglar rekel, da si prehitra!!!

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

clock-img

14.09.2007, 12:14

clock-img

Anonimen

Pri meni je bilo podobno, le da nisem naredila testa, sem pa povedala, da M zamuja 14 dni. Na rednem pregledu vaginalni UZ ni nič pokazal, 1 teden kasneje sem naredila test, ki je bil poz. In čez 1 mesec sem bila pri spet pri G, ki je na UZ ocenil 8 tednov nosečnosti. Baje, da se sele pri 4 tednih na UZ nekaj nakazuje, prej pa ne.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem