cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ploska stopala

clock-img

30.07.2008, 22:56

clock-img

BEKO3393

pencil-img

2

Sin je star 8 let in ima ploska stopala. Ker z vajami do sedaj nismo uspeli bistveno izboljšati stanja, je ortoped v Mb na zadnjem pregledu priporočal Grace Greenovo operacijo in jo opisal skoraj kot rutinski postopek. Enako mnenje smo dobili tudi na posvetu pri ortopedu v Lj - takšne operacije naj bi zdaj bile običajne za zdravljenje platfusa in sicer naj bi bile najbolj učinkovite, če jih opravijo v starosti 9-11 let.
Ali ima morda kdo izkušnje s to operacijo, predvsem me zanima ali je resnično tako učinkovita, saj se bojim, da se ob nepravilni drži in hoji lahko zadeva čez čas ponovi...

LP,
Beba

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 4.8.2008 16:22:17 >

clock-img

03.08.2008, 22:09

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

hy
kaj pa bosa hoja po pesku pa poleti po asfaltu ne pomaga to je po mnenju mnogih najbolši način za ozdravitev platvusa

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 4.8.2008 16:22:27 >

clock-img

04.08.2008, 20:37

clock-img

bica

pencil-img

5

Ja, saj poznamo vse, kar pomaga za platfus..., jaz pa bi res lepo prosila, če kdo pozna koga,  ki je že dal to operacijo skozi, ker bi rada konkretne izkušnje in ne samo teorijo, ki jo dobim pri ortopedih...
Hvala

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem