writing-img

Počitnice v Toskani

clock-img

18.03.2009, 13:26

clock-img

nara

pencil-img

14

Iščem informacije o najemu apartmaja v Toskani za 4 - člansko družino.

clock-img

18.03.2009, 13:54

clock-img

viv_

pencil-img

9144

mi smo ga najeli preko www.venere.com

Imeli smo pa tule, ful lepo:
http://www.tenutaquadrifoglio.it/

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

18.03.2009, 13:56

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

www.tuscany.net

Tu sem brskala sama glede na lastne pričakovane kriterije (ki so kar visoki) in našla čudovit resort www.anticafonteresort.it.

Bili smo med prvomajskimi prazniki in ful uživali. Ogledali Casole d'Elsa, Colle di Val d'Elsa, San Gimignano, Firenze, Sieno, Piso, Volterro....

Cene se gibljejo (odvisno od standarda namestitve) od 800€ naprej za teden dni, govorim za višji nivo.

Plačala sem 30% avansa, ostalo pa s CC na licu mesta.
Mi vedno potujemo v lastni režiji (Toscana, Cinque Terre, Provansa, Azurna ipd.).

p.s. Sem kopirala enega mojih starih postov, zato je tekst malce izven konteksta, ampak ima uporabne informacije.user posted image

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 18.3.2009 13:57:05 >

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

18.03.2009, 14:14

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

http://www.anticafonteresort.it/eng/trilocale.htm

Tega v pritličju smo imeli mi. Bilo je 5 odraslih in otrok. Superička! Prostorno!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

18.03.2009, 18:14

clock-img

skokica01

pencil-img

356

Priporočam Agriturismo Belmonte, ki se nahaja v vasici Iano. Veliki in udobni apartmaji. Odlično izhodišče za raziskovanje južne Toskane (San Gimignano, Siena, Volterra, Certaldo).
Če imate malo mlajše otroke je ta lokacija res super, ker imajo tudi igrala in se lahko otroci zamotijo. Na poti do Iana, se peljete skozi vasico San vivaldo in tam je ob cesti ena gostilnica, katere ime sem pozabila, ampak nikoli pa ne bom pozabil akako dobro sva tam jedla in kako domače je bilo vzdušje v njej. Super!

V severnem delu Toskane pa priporočam tole:
Casa Puccini
Anfrione
Montecarlo
I-55100 Lucca
Country Code Italy +39
Mobile Phone: 3289 74 76 86
Fax: 0583 47 43 00

rossana.pieroni@email.it

Odlično izhodišče za raziskovanje mesta Lucca, Pisa, Colodi, itd.
Montecarlo je zelo majhna vasica s starim delom mesta, ki je majhen, ampak nadvse simpatičen.

clock-img

18.03.2009, 20:29

clock-img

Dashenka

pencil-img

1482

clock-img

18.03.2009, 22:36

clock-img

nara

pencil-img

14

Najlepša hvala za preverjene ideje!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem