writing-img

Počivanje po ET?

clock-img

19.10.2007, 12:22

clock-img

maja24

pencil-img

2514

V torek imam ET pri dr.Rešu,zej me pa zanima če moraš po tem postopku kej počivat,pa v čem je fora da moraš prit s polnim mehurjemuser posted image

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 19.10.2007 15:25:27 >

Ela čebela

clock-img

19.10.2007, 12:43

clock-img

MARTINŠČICA

pencil-img

887

V LJ imaš po ET 3 dni bolniške. Po samem posegu pa ni treba nič počivat (ležat), greš lahko takoj domov. Poln mehur je zaradi lažjega prehoda skozi maternični vrat v maternico. Pri nas sicer pošiljajo pred posegom na WC, pa je potem veliko vščipnjenih, krvavijo ... Jaz sem na RR prebrala, da je (po Rešu) bolje na ET s polnim mehurjem in sem tako tudi šla. No, ni bil rabno poln, ampak, ko je šla ena pred mano not, sem jaz popila 2 dcl vode. Čez 20 min sem bila pa na vrsti.

200% MAMI

clock-img

19.10.2007, 14:29

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

Hm, jst nisem imela po ETju nič bolniške. Pa sem bla tud pri Rešu. Konec meseca maja. A zdaj daje bolniško?

clock-img

19.10.2007, 14:44

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

maja24 jaz bom sigurno počivala vsaj par dni.
Za poln mehur so ti pa že povedale punce. Jaz Reškota ubogam v vsem. Če bo reku poln mehur, bo poln mehur, če bo treba sklece delat se bova pa mal skregala ampak bi se tudi to potrudilauser posted image .
Pa uspešen ET ti želim.

clock-img

19.10.2007, 16:02

clock-img

maja24

pencil-img

2514

Kakšen postopek si mela IVF al ICSI? Jest mam ICSI ker je meu na spermiogramu sam po enega plavalca,zej k sva bla pa na punkciji je meu pa zlo dobro spermo.A to pomen da bova mela IVF postopek al bova še vedno na ICSI-ju.user posted image user posted image user posted image

Ela čebela

clock-img

19.10.2007, 17:51

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

midva sva na IVF. Mogoče bo pri tebi tudi, če so se spermiji pri tvojemuser posted image  zbudili.
maja24 ti priporočam, da greš na stran upajmo skupaj - IVF - ICSI september, okotober, tam so punce, ki vedo vse in ti res lahko pomagajo.
Se vidiva tam.

clock-img

19.10.2007, 17:54

clock-img

Anonimen

V Pragi na ET moraš imeti poln mehur.Po vstavitvi se moraš obrniti na trebuh in tako ležati 1 uro.

clock-img

20.10.2007, 07:12

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

V Pragi na ET moraš imeti poln mehur.Po vstavitvi se moraš obrniti na trebuh in tako ležati 1 uro.

user posted image  Zakaj pa?

clock-img

20.10.2007, 07:17

clock-img

Anonimen

Baje zato, da se bolj prime. Pa tudi po ET priporočajo tisti dan ležanje. Morda pa je kaj na tem, saj imajo velik uspeh.user posted image Ni lahko s polnim mehurjem ležati na trebuhu, samo za user posted image narediš vse.

clock-img

20.10.2007, 07:23

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

Verjamem, da ni lahko ležat s polnim mehurjem. Sama sem takoj po Etju letela na WC user posted image . uf, je pasalo user posted image .
No, vsaka klinika drugače priporoča sem ugotovila. user posted image  Jst sem po RTju šibala direkt v Lj nabavljat za rojstnodnevni piknik....pa se je tud prijelo user posted image . Tko da...mislim, da ni garanta....

clock-img

12.11.2007, 13:12

clock-img

patricija4

pencil-img

22

V Mariboru imaš po ET 14 dni bolniške in počivanja. To da pa moraš imeti poln mehur pa prvič slišim.

clock-img

12.11.2007, 13:33

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

IZVIRNO SPOROČILO: patricija4

V Mariboru imaš po ET 14 dni bolniške in počivanja. To da pa moraš imeti poln mehur pa prvič slišim.

Patricia, v Postojni dr. Reš ne daje bolniške. In poln mehur priporoča, ni pa nujen.
Jah, od klinike do klinike je drugače.user posted image

clock-img

15.11.2007, 13:52

clock-img

ANIME

pencil-img

888

Sicer sem čisti začetnik v teh izrazim, ampak če sem prav razumela oboje pomeni izventelesna oploditev, le da pri IVF semenčece samo oplodi jajčece, pri ICSI (moški neplodnosti) pa semenčece vstavijo v jajčece.

zato ne rezumem, če si bila na iCSI, zakaj bi šla na IVF, saj ima verjetno tvoj partner problem z neplodnostjo.

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

clock-img

15.11.2007, 14:03

clock-img

T1979

pencil-img

824

Čez koliko časa po punkciji imaš ET?

Hvala

clock-img

15.11.2007, 18:00

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

IZVIRNO SPOROČILO: T1979

Čez koliko časa po punkciji imaš ET?

Hvala

Odvisno. Pri Rešu je navada 3 dan po punkciji, če je pa jajčec veliko (10), pa 5 dan.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem