writing-img

Počutje po AC

clock-img

06.01.2011, 14:51

clock-img

Anonimen

ZA mano je ac,se pocutim kar vredu,samo imam rahle krce!Kako pa ste se ostale pocutile po posegu''?Ste ga vse dobro prenesle?VSEM noseckam en topel objem

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 10.1.2011 7:15:31 >

clock-img

06.01.2011, 21:41

clock-img

natasarobi

pencil-img

1391

Imela manjše krče, ki so isti dan ponehali. kar sem imela bolniške sem počivala in se nisem naprezala - ti toplo priporočam. " dni po odhodu v službo sem imela občutek, da mi odteka plodovnica in sem šla nazaj na pregled. Ni bilo to, ampak vseeno sem imela naslednje 3 tedne bolniško - mirovanje/ležanje, kratki sprehodi do 30 minut. Na koncu je bilo vse ok.

Zaradi posteljice spredaj, so mi šli skozi posteljico, kar drugače pri AC ne delajo.

clock-img

06.01.2011, 22:05

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

jaz sem se počutial vredu, nobenih krčev. sem pa počivala en teden.

clock-img

07.01.2011, 09:35

clock-img

matejast

pencil-img

95

Jaz sem sedaj ravno 3 dni po AC in se počutim super. Nisem imela nobenih krčev , niti odtekanja plodovnice, sem pa že cel čas nosečnosti na porodniški, ker sem imela na začetku krvavitve in še vedno imam velik hematom, tako, da res samo počivam in pazim, da nič težkega ne dvigujem. Počivaj in verjemi, da bo vse ok.

clock-img

09.01.2011, 17:19

clock-img

teičy

pencil-img

92

hej anonimna!

kaj si mogoče bila v lj na amniocentezi ko nas je bilo 6 skupaj? Če si taprava sva potem bile skupaj. Javi se kaj in uživaj user posted image

clock-img

09.01.2011, 21:33

clock-img

Anonimen

Res sem bila,ne vem pa ce isti dan,bilo pa nas je res 6,si bila v petek 7.1 pri dr Pusenjaku?LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem