cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pošiljanje paketa v italijo - plačilo

clock-img

08.11.2008, 09:24

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Če želi nekdo iz Italije nekaj kupiti od mene, kako mi lahko plača? Ali mi lahko plača direkt na moj transakcijski račun? Kaj pa če pošljem po povzetju?user posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

08.11.2008, 09:29

clock-img

smrka

pencil-img

3582

nevem ce lahko posljes paket da se placa v tujini po povzetju. Naj ti placa na tvoj TRR v naprej + postnino. Tako se dela ko se kupuje kaj preko neta naprimer.

clock-img

08.11.2008, 09:32

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Ma, sem gledala po ceniku pošte in se baje da...Samo je okoli3e dražje. To je teorija, zdej me pa zanima še praksa user posted image

A na TTR mi pa lahko plača vnaprej, pa potem jaz pošljem..Saj meni bi bilo tako najboljše.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

clock-img

08.11.2008, 09:36

clock-img

smrka

pencil-img

3582

itak da je bolje da ti placa v naprej.. vsaj ves da bos dnar dobila.

clock-img

08.11.2008, 09:58

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Bom kar tako naredila, ker tole po povzetju mi ni preveč všeč.
Kaj pa če ne gre po paket in pride nazaj bom na koncu še 30e poštnine morala plačatuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem