writing-img

Pošiljanje v Grčijo

clock-img

22.09.2011, 12:05

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

A je katera kdaj pošiljala kakšne paket v Grčijo?

Rada bi poslala en paket, cca 5kg.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

22.09.2011, 12:12

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

In kakšno je vprašanje? Jaz pošiljam (sicer službeno) po celem svetu. Kaj te točneje zanima? Ponudniki? Kakšne dimenzije paketa so in kako hitro bi rada, da je tam?

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

22.09.2011, 12:14

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Cene, predvidevam da carine itak ni...

Pa a mi lahko ona potem ta paket plača po povzetju ali mi mora prej nakazati denar na moj račun(če kdo ve kakšne so provizije znotraj EU)?

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

clock-img

22.09.2011, 12:32

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Ne, carine ni, je EU.

Predvidevam, da pošiljaš fizični osebi, povzetja tujina ne pozna, mogoče je pošiljati na prejemnikove stroške edino preko UPS, DHL, FEDEX, ipd., kjer imaš naslovnikova št. računa. Ampak to pri fizičnih osebah ni ravno običajna praksa.

Povej mi, kakšne so dimenzije paketa in koliko se ti mudi, pa ti lahko kaj več povem. Pomembna ni samo teža ampak tudi volumen, zato potrebujem dimenzije (v, š, d).

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 22.9.2011 12:33:20 >

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

22.09.2011, 12:44

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

90cm X 40cm X 15 cm (približno, nimam pred seboj)
Mudi se niti ne.

clock-img

22.09.2011, 12:58

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Torej, to je 14 kg volumenske teže, če upoštevava cestni transport. Ki je pravzaprav tudi edina opcija, ker bi bilo letalsko mnogo predrago.

Če ga pošlješ preko naše klasične pošte kot paket, te bo prišlo okoli 35 - 40€, DPD za fizične stranke bo okoli 60€, tranzitni časi so tu 4 - 5 dni.

Jaz sicer po službenih cenah tak paket najceneje spravim v Grčijo preko DHL Economy Select za manj kot 30€, tranzitni čas enak (4 - 5 dni), vendar je to za pravne osebe in ne pride v poštev.

Svetujem torej klasični poštni paket, dodaj povratnico (1€).

F. Lainšček

clock-img

22.09.2011, 13:03

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Hvala tiuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni