writing-img

Poškodovana dlesen

clock-img

18.10.2007, 12:00

clock-img

zelva

pencil-img

93

Pozdravljene!

Moj user posted image  je star dobrih pet mesecev! Danes sem opazila na dotik nekje približno spodnja trojka ( nisem zobar ) kot neko podkožno bunkico, ko pa sem pogledala zgleda kot bi si odrgnil dlesen! To me ne bi čudilo ker tlači vse v usta npr. celo dudo ali pa tiste ključke vse drugo razen tiste gume ki je za grizt! Ali moram to kako posebi negovat ali pustim da se "popravi" samo od sebe ali celo k pediatru! Zobkov še nima, se pa grozno slini! 

clock-img

18.10.2007, 12:32

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Kaj pa če je zobek? Če je odrgnjeno v ustih ne moreš nič naredit, pusti da se zaceli samo.

clock-img

18.10.2007, 13:53

clock-img

zelva

pencil-img

93

A za zobke je nujno da prvo pogledata vn spodnji enki al ne? Tudi sama sem pomislila na zobek samo me mal bega ker ni enica!

clock-img

18.10.2007, 14:56

clock-img

ajdaN

pencil-img

1151

Po mojem se je malo ranil. Težko, da bi bila trojka prvi zobek - trojke so zadnje oz. med zadnjimi, ki prilezejo ven.

Ponavadi so spodnje enkice prve, ni pa nujno. Ampak trojka skoraj sigurno ni. Ko so našemu rasle trojke, je TUUULIL ponoči!

Ne pa takoj letet k pediatru - malo počakaj pa poglej kaj bo iz tega. Zdajle ti bo pri dohtarju še kaj resnega stakniluser posted image .

clock-img

18.10.2007, 15:56

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Moja punčka se je enkrat udarila v dlesen in je bila močno rdeča in malo zatečena. Naslednji dan je bilo bolje.
Malo počakaj in če le ne bo bolje, mogoče vprašaj P, če je kaj narobe.

clock-img

18.10.2007, 18:04

clock-img

Brundula

pencil-img

74

Lahko tudi ne pokukajo prvo enke.

clock-img

18.10.2007, 21:27

clock-img

barbi007

pencil-img

143

Našemu so najprej pokukale ven zgornje dvojke in šele po tistem vse drugo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem