writing-img

Po 27 letih prvič ustvarjam, rezultati sledijo

clock-img

25.11.2004, 22:12

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Ojla punce, ste me kej pogrešale:)-, eh sej vem da ne, je blo dost drugih debat.
No takole je. Ker sem bila že preveč zasvojena z internetom in me je skor kap trofla ko sem vidla mesečni račun za siol, sem rekla da mal odklopim in se šla mal ustvarjanja.
Prvič v življenju sem nardila lastnoročno 20 voščilnic, začela mal štrikat:)-, brat knjigo in bila na sončku.
Voščilnice so mi kr ratale in ko bo čas jih poslikam in vam jih pokažem, kaj mi je uspelo.
Zdaj bom začela delat adventni venček (smreko že imamo, pa lesko tudi), sledi pa še odtis rokic naše malečke.

Kr ne morem verjet kako sem se angažirala:)-

Uživajte v sončku

clock-img

25.11.2004, 22:16

clock-img

india

pencil-img

5342

Bravo, vidiš,kako ti materinstvo hasne!
Kaj bi šele delala, če bi jih imela toliko kot jaz?
Česatitke, kar pogumno naprej, pa ...a ni to čudovit občutek, ko primeš v roke nekaj, kar si sama naredila?
Lp, papa, miška:miska:

clock-img

25.11.2004, 22:21

clock-img

Anonimen

Jaz bom tudi v soboto delala adventni venček, tokrat ne iz smreke (no, priznam, lani smo ga kar kupili-samo smeko pač brez vseh dodatkov), samo da bo letos iz slamnatega ''ogrdoja'' čez pa take bele nitke, k so na rožah ponavadi, pa perle okoli:) Pa kakšna cimetova palčka, posušena pomaranča itd;)
lp,:fis:

clock-img

25.11.2004, 22:38

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Uuuu, štrikarca:)-, jz sem te ful pogrešala! No, sam da si OK, pa da ti je fajn ratal!

clock-img

25.11.2004, 23:01

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Evo sem poslikala svoje voščilnice in sem ful ponosna nanje:bravo: Res se mi zdi da so lepe, no za prvič so ok, drugo leto pa bomo že skupaj ustvarjali.

Ja štrikarija pa kdaj drugič :)-:)-

Je pa res fajn neki svojga dat od sebe, bomo vidl kakšne bodo reakcije tistih, ki bodo voščilnice dobil.

clock-img

25.11.2004, 23:04

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Ej noro, pa ti si carica:bravo::bravo::bravo::bravo:!

clock-img

25.11.2004, 23:08

clock-img

india

pencil-img

5342

BRAVO!!! Ti pa si skrivala talent in ideje v sebi!
Kapo dol!
:bravo::bravo::bravo::bravo::miska:

clock-img

26.11.2004, 08:18

clock-img

Anonimen

Jutro puncica!No ja viš tebi pa je uspelo premagat zasvojenost z RR.Sedaj delaš bolj koristne stvari.:)-:)-:)-Pred časom sem se tudi jaz za glavo prijemala ko je prišel račun,pol pa sta se starejša otroka spomnila in se prijavila na ADSL,evo sedaj vsi visimi 24 ur na račinalniku:grrr::)-in to ni prav.Ti pa kar tako naprej z ustvarjalnostjo!!!Pozdrave z:morje:Neva:rozica:

clock-img

26.11.2004, 08:46

clock-img

Taša

pencil-img

1229

Vau, tole je pa res noro. Jaz se jih spravljam delat pa nevem kako. Nisem glih talent za ustvarjanje najmanj za risanje, ker še psa ne znam narisat.... Bom že....

clock-img

26.11.2004, 08:56

clock-img

tina.nika

pencil-img

717

:bravo::bravo::bravo:

clock-img

26.11.2004, 08:58

clock-img

BarbaraE

pencil-img

1261

Se moram oglasit, da te pohvalim. Vse, čisto vse voščilnice so super. Obvladaš!
Meni je bila najbolj všeč tista s snežaki, luštkana.

:rozica: :rozica: :rozica: :rozica: za ustvarjalno mamico.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem