writing-img

Po abraziji spet cakamo!

clock-img

30.12.2005, 16:06

clock-img

Birdybirdy

pencil-img

8

Živijo!
Sem nova in sem v februarju letos imela abrazijo v 9 t., ker ni bilo srčka slišat.
No zdaj pa bomo spet probali. Prosim, če mi lahko kera napiše kako spodbudno besedo, če je morda dala isti skoz pa zdaj že ziblje ali je vesela nosečka. Hvala in vse lepo.

clock-img

30.12.2005, 16:35

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Upam, da vama bo uspelo. Saj veš, novo leto - novi čas. Držim pesti, da boš čimprej user posted image

clock-img

30.12.2005, 16:38

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Pozdravljena! Želim ti, da se čimprej prime in da bo vse OK. Za mano je ena uspešna nosečnost in sva spontana splava, zdaj sem v 14. tednu četrte nosečnosti. Zaenkrat je vse OK in mislim, da bo tako do konca. Kar pogumno!

clock-img

02.01.2006, 19:48

clock-img

ELCA

pencil-img

37

HALO VEM KAKO TI JE JAZ SEM IMELA ISTI PRIMER PRED ENIM MESECEM ZDAJ SEM DOBILAuser posted image IN V PETEK IMAM PREGLED ČE BO VSE VREDU SPET VESELO NA DELO UPAM DA NAMA BO USPELO ČIMPREJuser posted image  LEPO SE IMEJ IN NESEKIRI SE SEJ BO. LEP POZDRAV

clock-img

03.01.2006, 12:18

clock-img

ElaM

pencil-img

2667

Pred enim letom sem imela splav v 6 tednu.
Zdaj sem nosečka v 15t, zaenkrat je vse ok in upam, da bo tako do konca.user posted image
Srečno in čimprej nam sporoči veselo novičko user posted image .

:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem