writing-img

Po cepljenju?

clock-img

26.03.2008, 08:27

clock-img

žaba

pencil-img

19

Naša user posted image  je bila včeraj prvič cepljena. Dali smo jo tudi za rotavirus. Bila pridan nič veliko jokala. Me pa zanima kako dolgo ste dajale obkladke na vbod. Samo prvi dan ali je potrebno še tudi drugi dan. Naši se čisto malo vidi kje je bila cepljena, tudi ni skoraj nič rdeče, pa ne vem, če ji moram danes še tudi dajat obkladke.

Včeraj je imela sicer čisto malo povečano temperaturo, je pa tudi malo  manj jedla (ponoči je pojedla samo polovično porcijo kot ponavadi).  A so Vaši tudi kaj manj jedli in kako dolgo ponavadi trajajo te reakcije po cepljenju?

clock-img

26.03.2008, 08:30

clock-img

potepinka

pencil-img

888

Jaz sem našemu  z fiziološko namočla vatico še naslednji dan.Boljše preventiva,tako mi je naročila P

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

clock-img

26.03.2008, 08:32

clock-img

potepinka

pencil-img

888

Naš je jedel normalno,ker je velik jedec,sem mu pa dala tisti dan Calpol sirup po nasvetu P,ker je za vse bolečine

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

clock-img

26.03.2008, 08:36

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

jaz naši obkladkov nisem nikoli dajala.

clock-img

26.03.2008, 09:04

clock-img

jaša2

pencil-img

658

naša je imela po 2.cepljenju malo povišano temp., vsakič je pa bla bolj dremava, jedla je dosti manj kot ponavadi....
obkladke ji pa niti nisem dajala cel dan. ko sma prišli domov, sem ji vsake tolk časa hladila vbodno mesto oz.dajala obkladke, pol sem pa pustla. ni blo kake bulice ali večje rdečine...pač, če vidiš, da ima na tistem mestu zateklo ali bolj rdečo, dajaj obkladke dlje, drugač pa mislim, da ni treba pretiravat. po občutku...

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

clock-img

26.03.2008, 09:48

clock-img

bina30

pencil-img

526

Jaz mojemu sinku nisem dajala nobenih obkladkov. Na ceplenje ni reagiral, je pa po štirih urah eno uro tulil in se zvijal, predvidevam, da zaradi zdravila, ki ga je popil proti rotavirusu.

clock-img

26.03.2008, 09:52

clock-img

BrinaS

pencil-img

282

Nasa je po prvem cepljenju en dan bolj ali manj prespala, obkladke z vatko namoceno v fiziolosko raztopino pa sem ji dala samo tisti dan, ko je bila cepljena.
Druge reakcije razen zaspanosti ni bilo

clock-img

26.03.2008, 10:14

clock-img

ULLA K

pencil-img

116

IZVIRNO SPOROČILO: BrinaS

Nasa je po prvem cepljenju en dan bolj ali manj prespala, obkladke z vatko namoceno v fiziolosko raztopino pa sem ji dala samo tisti dan, ko je bila cepljena.
Druge reakcije razen zaspanosti ni bilo

enako

clock-img

26.03.2008, 10:50

clock-img

annie

pencil-img

1049

Ravno danes je bil tretjič cepljen. Upam, da ne bo kakšne reakcije, ker je pri drugih dveh cepljenih na srečo ni imel. Na mestu vboda pa mu samo en dan dam gazico z mrzlo vodo.

clock-img

26.03.2008, 10:52

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj

jaz naši obkladkov nisem nikoli dajala.

Isto

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

clock-img

26.03.2008, 16:33

clock-img

Anonimen

Naš je bil danes tudi tretjič cepljen.
Po vsakem cepljenju mu dam obkladke (prekuhana voda + alkohol v razmerju 50:50) ter preventivno pol svečke. Do zdaj je bilo po vsakem cepljenju ok in upam, da bo tudi po tem danes. user posted image

clock-img

26.03.2008, 17:08

clock-img

mojval

pencil-img

59

Naša je bila danes drugič cepljena. P je že v prvo in tudi sedaj rekla naj ji dajam gor obkladke 24 ur in sicer je priporočala, da ji pripravim 50% kamilic (čajček) 25% alkohola in 25% vode. Že v prvo sem ji to dajala in ni bilo nobene reakcije in upam da bo tako tudi tokrat. 

clock-img

26.03.2008, 22:43

clock-img

saša80

pencil-img

452

mi smo pa danes bili cepljeni pa nam je zdravnica rekla naj dam kamilice ali pa navadni jogurt gor za obkladke..sem dala navadni jogur in pomaga zelo..

clock-img

26.03.2008, 23:40

clock-img

hillmagic

pencil-img

857

pri prvem cepljenju sem ji se kaksno uro po tem dala gor vato z mrzlo vodo. Je pa prvo cepljenje zelo slabo prenesla. Veliko je jokala in je bila taka kot da bi bila malo bolna. Cez dva tedna je res nekaj zbolela Sedaj po drugem cepljenju pa je vec spala in ni bilo nobene reakcije

clock-img

27.03.2008, 19:30

clock-img

petrcamg

pencil-img

147

Tudi mi smo se včeraj cepili , pa nam je P dala recept za ene svečke če bi user posted image  slučajno imel vročino. Reakcije ni imel nobene, tudi poznalo se ni skoraj nič tam kjer je bilo mesto vboda...
Smo pa tri ure po cepljenju meli še fizioterapijo, pa je bil ful priden. Sicer je takoj zaspal k smo zaključili, ampak je bila itak že njegova ura za spanjeuser posted image   

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem