writing-img

Po dolgem času

clock-img

24.03.2005, 20:13

clock-img

spominčica

pencil-img

369

Oglašam se vam po dolgem času. ko sem se vam oglasila na temo trdo kuhano jajce ste me kar zasule z nasveti da naj gre moj čimprej k zdravniku. In sem zorganizirala in moj ljubljeni je v bolnici in bo jutri operiran. Upam na najboljše.

clock-img

24.03.2005, 20:16

clock-img

total

pencil-img

4453

Držim pesti:bravo:

clock-img

24.03.2005, 20:23

clock-img

Azaleja

pencil-img

324

Tudi jaz močno stiskam pesti! :miska::miska::miska::miska:

:angel::angel::angel::angel:

Lp,
Azaleja :rozica:

clock-img

24.03.2005, 20:27

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Joj držim velike pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska: za tvvojega lubija :love::love::love::love::love:.
Ne jokaj,:((:((:((:((:((:((:((,ne sekiraj se preveč spomni se raje zgodbe o mojem bratu.

Naj tvojega :love::love::love::love::love::love: pri operaciji čuvajo naši angeli :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel:.

LP Mojca in poročaj o operaciji!!!

Mojca :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

24.03.2005, 20:38

clock-img

Nyah*

pencil-img

1972

Svojemu :love::love::love: bodi v oporo, mocna bodita, vzemita to kot bliznjico do :duda:!

Drzim fejst :miska::miska::miska: za vaju, obema posiljam :rozica::rozica::rozica:.

Sporoci, kako je slo!

Nyah:metulj:

clock-img

24.03.2005, 20:39

clock-img

Skye

pencil-img

3190

tud jaz močno držim :miska::miska::miska::miska::miska::miska:
da se bo jutri vse dobro izteklo.

clock-img

24.03.2005, 20:40

clock-img

spominčica

pencil-img

369

Aja še to sem vam pozabila povedat. Ker ima v zdravem jajčku varikokelo in naj bi ta baje neplodnost še povečala je moj dragi prosil če mu lahko še to popravijo(če bo 5 % boljše je dobro je reku), pa so mu v kc še spermiogram naredili in presenečenje, Spermiogram sploh ni tako slab kot me je rekel dr.Reš.Sicer ni najboljši v vesolju ampak tko slabo kot je rekel on vseeno ni. Je reku, da so bli v kc ful prijazni in so mu vse razložili. Je reku dr. da je normalno 20 milijonov on jih ima pa 15 in da če se bo potrudil imava lahko :duda: tudi po naravni poti. Ne vem kaj je s tem sicer mislil ampak upanje so pa dali.Mojca kako pa je kaj pri tebi. Tolk sem seznanjena da si bla na posegu kaj pa zdaj. Čakanje? Kako se počutiš?Kakšni so občutki? Hvala za lepe želje vsem in vsaki posebej.

clock-img

24.03.2005, 20:42

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

:rozica::miska:

clock-img

24.03.2005, 20:49

clock-img

Nyah*

pencil-img

1972

Jupiiiiiiiii za tvojega :love: in njegove borce, jih je kar veliko, ane?!?

Se enkrat, VSO SRECO:miska::miska::miska:!

Seveda po naravni poti, kaj pa drugega, upat je treba:bravo::bravo::bravo:!

LP

Nyah:rozica:

clock-img

24.03.2005, 20:58

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Spominčica :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: za tvojega :love: , potem pa veselo hopacupajta in kmalu na :modri::duda::roza:

Anitka:metulj:

clock-img

24.03.2005, 21:19

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

:miska::miska::miska::miska::miska::miska:
:miska::miska::miska::miska::miska::miska:
za vaju!!!:rozica:

Tinka

clock-img

24.03.2005, 21:32

clock-img

lutka

pencil-img

1323

spominčica,
če ti bo kaj lažje naj ti povem,da so tudi nama vsi zdravniki zagotavlajli ,da ne bova mogla imet otrok.

Tudi moj:love:je šel na spermiogram in mu je rekel zdravnik,da ima veliko deformiranih spermijev in da so zelooo počasni:zmeden:,da verjetno po naravni poti ne bova imela otrok.Potem pa še moji nori hormoni:zmeden2:..........

No,pa si nas poglej zdaj.Imava punco staro 8 let in dvojčka(fanta) stara 10m.Pa naj še kdo reče,da zdravniki vse vejo

lp:angel::angel::angel:

clock-img

24.03.2005, 21:48

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

:angel::angel::angel::angel::miska::miska::miska::miska:

clock-img

24.03.2005, 22:29

clock-img

Nyah*

pencil-img

1972

vaaaaaaauuuuuuu lutka :bravo::bravo::bravo::bravo: tako se dela!

Dobra spodbuda za vse nas:), jaz bi tut 2 :duda: naenkrat mela!

Nyah

clock-img

25.03.2005, 08:03

clock-img

Bety

pencil-img

546

Spominčica :bravo::bravo::bravo:

Še jaz ti želim veliko sreče.....

Prepričana sem, da vam bo kmalu uspelo!!:sloncek::bravo:

Še posebej, če so ti rekli, da lahko tudi po naravni poti!!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

LP

:rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem