writing-img

Po izvenmaternični nosečnosti

clock-img

01.03.2010, 16:44

clock-img

Anonimen

Kdaj vam je ponovno uspelo zanositi po izvenmaternični nosečnosti?

clock-img

01.03.2010, 18:58

clock-img

tintin

pencil-img

3293

prvič po 6m, za drugega otroka pa takoj

clock-img

01.03.2010, 19:06

clock-img

aleunam

pencil-img

1240

Midva dva meseca po IMN nisva delala na user posted image , saj mi je tako priporočala tudi ginekologinja. Uspelo pa nama je ravno ta mesec (in upam, da bo vse v redu), torej v 4. krogu.

Kako dolgo se vidva trudita? So ti vzeli tudi jajcevod? Meni so levega. In že itak je problem zanositi, ker nam ponavadi ne rata takoj, brez enega jajcevoda pa moraš še "čakati", da ovulira jajčnik, kjer še imaš jajcevod (v mojem primeru desni). Je pa tako, da lahko ena stran ovulira več mesecev, lahko se izmenjujeta, pač, ni enkrat eden, drugič drugi. Menim, da je nama kar hitro ponovno ratalo.

Veliko uspeha vama želim in predvsem volje. user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.03.2010, 19:18

clock-img

barbchen

pencil-img

194

Po 9mesecih, verjetno je imela prste vmes tudi psiha :-) Za drugega se zbirava pogum, pa upam, da nama bo prej uspelo. Zate pa tudi drzim pesti!

Carpe Diem!

clock-img

01.03.2010, 19:24

clock-img

Anonimen

Trudila sva se eno leto, ko sva bila naročena na spermiogram in nadaljne preiskave nama je uspelo, nažalost je bila IMN. Zdaj je 2 meseca od laparoskopije in že delava dojenčka. Upam, da nama rata čimprej in da se ne bo spet vleklo celo leto.
Jajcevod je ostal. Sem bila operirana na začetku 6 tedna. Bojim se samo, da se ne bo na tem jajcevodu spet ponovila IMN.

clock-img

01.03.2010, 22:16

clock-img

aleunam

pencil-img

1240

Super, da sta začela. Sedaj pa samo pozitivno razmišljanje n veselo user posted image , pa bo uspelo. user posted image

clock-img

02.03.2010, 00:23

clock-img

zaljubljena23

pencil-img

3286

IMN sem imela lani, 17.5 sem imela čiščenje...Zanosila še vedno nisem..Vmes sva imela nekaj časa pavze tudi zaradi OP pregrade...

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem