writing-img

Po popkovni kili...

clock-img

12.11.2004, 08:15

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Moj:duda::modri: je imel popkovno kilo meni se zdi da je sedaj veliko boljše la da mu popek ni popolnoma zlezel nazaj notri. Kot je meni babica (moja) govorila izgleda popek kot da je narobe zavezan. Ne vem kakšen je drugačen izraz. Ali se je kateri to pojavljalo kot meni ali se jim je popek popolnoma lepo zarasel kot ga imajo skoraj vsi:duda:?

clock-img

12.11.2004, 08:53

clock-img

Anonimen

Takrtat, ko se je rodil moj Tibor, so v kranjski porodnišnici popke zamrznili, tako da so imeli otroci že v porodnipnici , ko smo jih prvič previle, čisto normalne popke, kot pač odrasel človek.

clock-img

12.11.2004, 12:35

clock-img

zmaga

pencil-img

56

Ojla !

Naša Iza je po rojstvu imela popek zelo ven- izbočen in je zdravnica na prvi posvetovalnici rekla, da je to popkovana kila in da ni nič hudega, pa da naj naredimo svaljek vate in ga zalepimo čez popoek, da ga bo noter tiščal. Naredila sem to samo enkrat, ker je imela vse rdeče od flajštra. Je pa čez par dni popek sam šel noter in je tako tudi ostal.Na drugi posvetovalnici zdr. ni nič komentirala, jaz pa sem pozabila vprašat ali je zdaj to v redu.Bom nasledjič.
Lepe pozdravčke !!!!!!!!!!!!:):):)

clock-img

12.11.2004, 22:30

clock-img

kati

pencil-img

42

tudi naš je imel malo popkovne kile od krčev ampak se je samo čisto popravilo.

clock-img

13.11.2004, 12:44

clock-img

kimi

pencil-img

3836

no moj:duda: je star 6 mesecev popkovna je mimo samo ima pa ga na ven zavezanega;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem