cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Po porodu pešačila v bolnišnico

clock-img

05.05.2008, 11:03

clock-img

Klaudia

pencil-img

2758

http://24ur.com/novice/svet/po-porodu-pesacila-v-bolnico.html

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

clock-img

05.05.2008, 11:20

clock-img

srki

pencil-img

9222

O kriza. žalostno, ko si človek doma ne upa povedati, da pričakuje otroka.

Pa tudi to mi je padlo v oči-a Amerikanci nimajo mobilnikov? Pa sosedov? Konec konecev je bilo že vseeo, če bi kdo izvedel-itak enkrat bi.

Vsaj to, da ga ni kje zavrgla ali kaj drugega naredila.

clock-img

05.05.2008, 11:24

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

ma kako je pa trebuh skrila......nič mi ni jasno .... samo da je otroček zdrav in da so ga lepo sprejeli....to je važno in da je z obema vse ok....

clock-img

05.05.2008, 11:32

clock-img

srki

pencil-img

9222

Na sliki je videti, da je bol močne postave, mogoče ga je zato lahko. Moja soseda je tudi bolj močna, pa se ji niti ni dosti videlo, da je noseča.

clock-img

05.05.2008, 12:40

clock-img

gajka

pencil-img

3606

Poznam primer ene precej suhe punce, ki je uspela pri svojih 17. letih svojo nosečnost skrivat pred lastnimi starši do 8. meseca! Pa izhaja iz popolnoma urejene družine. Edino enemu sosedu se je zdela ves čas sumljiva... Meni se je že ta primer zdel absurden!

clock-img

05.05.2008, 16:12

clock-img

noe

pencil-img

982

Poznam eno , ki je iz porodnišnice klicala mamo, da naj pride po avto, ker je šla ona rodit.
Pa niso vedeli ne  doma ne v službi da je noseča. Pa je ful velika in suha kot treska.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem