writing-img

Po prvem pregledu...

clock-img

07.12.2004, 13:00

clock-img

Joni

pencil-img

235

Punce, sem nova na tem forumu, čeprav sem že kdaj sodelovala!

Preden sem se vam želela pridružit, sem hotela opravit še 1. pregled in to je bilo včeraj - videla sem svojo pikico - 10 mm, noseča naj bi bila po G izračunu 7 tednov in pol!:bravo::bravo::bravo:

Sem bila tako navdušena nad tem, da sem mogla obvezno si kupit slikco! Potem sva jo pa doma z mojim kot začarana gledala!

Vsem lepe dneve v nosečnosti, upam, da se bom kaj naučila na tem forumu in da si bomo stale ob strani!

En lep pozdravček:metulj:

Joni:nosecka:

clock-img

07.12.2004, 13:02

clock-img

binica

pencil-img

512

Joni dobrodošla med :nosecka:!
Želim ti, da bi preživela čimlepšo nosečnost s čim manj težavami... V kolikor se bodo pa te pojavile, pa veš kje dobit pravi nasvet ;)

Binica in :duda:
19t

clock-img

07.12.2004, 13:12

clock-img

barby*

pencil-img

529

:bravo::bravo::bravo:ČESTITKE JONI:bravo::bravo::bravo:
Dobrodošla!!!:sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

07.12.2004, 13:52

clock-img

Vrtnica1

pencil-img

465

Iskrene čestitke Joni. :bravo:
Uživaj mirno svojo nosečnost.
Lp, V. :rozica:

clock-img

07.12.2004, 13:59

clock-img

Soncnica

pencil-img

676

:bravo::bravo::bravo: in dobrodošla med nami;)

lp

Sončnica:sloncek:

clock-img

07.12.2004, 14:13

clock-img

bivka

pencil-img

265

Iskrene čestitke in dobrodošla!
:bravo: :sloncek: :kuza: :bravo: :sloncek: :kuza:

clock-img

07.12.2004, 14:39

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

Tudi jaz ti iskreno čestitam in želim čim lepšo nosečnost

clock-img

07.12.2004, 16:11

clock-img

cat

pencil-img

196

Kako lepo, da si že videla svojo pikco:duda:! Jaz imam tudi prvi pregled čez en teden in takrat naj bi bila noseča 8t in pol. Komaj čakam, da jo tudi jaz vidim in da bo upam vse uredu9nebesa!
Kako se pa počutiš, zdaj ko veš da pikica lepo raste v tebi? Mislim, da sva približno noseči:nosecka:.
Iz kje pa si? Jaz sem iz Ljubljane.
Se pišemo:muca:

clock-img

07.12.2004, 17:00

clock-img

Joni

pencil-img

235

Tudi jaz sem komaj čakala ta dan - prvi pregled je bil ravno na Miklavža! Zadnjo M sem imela 14.10. G mi je pa naračunal, naj bi imela O 28.10., meni se je pa zdelo, da sem jo imela 2.11.! Tam nekje se vrtim!

Počutim se o.k., imela sem za zdaj problem z zaprtostjo (ga še imam), potem pa malo donata, pa sadje, jogurti, pa nekako gre! Upam, da se bo uredilo, da me to ne bo preganjalo celo nosečnost!

Na srečo pa mi ni še nič slabo (upam, da tako tudi ostane), čeprav na trenutke čutim malo odpora do hrane, nekako mi ne paše, tako kot ponavadi! Prsi so malo bolj občutljive, pa spi se mi kar naprej - samo spala bi, ko vstanem, ne mine par ur, ko že mislim na posteljo, da pa kaj veliko pojem, potem pa sploh!

Jaz sem iz Zasavja! Ta mesec bom praznovala svoj roj. dan, najlepše :darilo: sem pa že dobila!:metulj:

Kdaj si imela pa ti svojo M?

Joni:nosecka:

clock-img

07.12.2004, 21:35

clock-img

SU

pencil-img

919

Čestitke in dobrodošla!! :duda: :bravo: :duda: :bravo: Zdaj pa le pazi nase in mirno nosečnost!! LP, Saša

clock-img

08.12.2004, 09:12

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem