writing-img

Pobarvana jopica- kako???

clock-img

10.01.2006, 23:22

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Ojla,

no, da opišem tole nezgodo...
Včeraj sem bila pri frizerki, ki mi je delala pramena..potem mi je spirala barvo dol z las in očitno je s tistim malo poškropila po moji temno vijoličasti plišasti jopici.
Doma sem prav začudeno gledala, ko sem imela po rokavu roza pike..mislim, blanž je reagiral s temno vijolično in je pač nastala rozauser posted image
Zdaj me pa zanima, če katera pozna recept, da jopico pobarvam nazaj.. oz. kje na Gorenjskem/ v LJ je kdo, ki barva oblačila in bi to znal tipi topi popraviti.
Res mi je fajn jopica in tole ne zgleda preveč lepouser posted image user posted image

Tisočkrat hvala za kakšen odgovoruser posted image user posted image user posted image

Nauk te zgodbe: k frizerju hodite v starih zgonjenih cunjahuser posted image user posted image

clock-img

10.01.2006, 23:38

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Da bi kdo to barval ne vem.Edino,če sama kupiš primerno barvo in pobarvaš.
Obstaja nekaj trgovin,ki imajo kvalitetne barve za tekstil.Trgovina Levček v BTC-ju,hala A(spodaj).

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

10.01.2006, 23:44

clock-img

morskadeklica

pencil-img

891

Barve se je dalo včasih kupiti v eni trgovini na plavžu na Jesenicah (nasproti slaščičarne, sem že pozabila kako se ji reče).

Človek mora najprej imeti rad samega sebe, da bi lahko imel rad druge

clock-img

10.01.2006, 23:51

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Ja, kaj tvoja frizerka nima ogrinjala user posted image ? Nič ti ne morem pomagati, ker žal ne vem. Tudi sama bi želela prebarvati eno blago, ki mi služi kot pregrinjalo za sedežno in sicer iz temno modre v bež barvo.user posted image

Upam, da se bo našla katera, ki nama bo pomagala. user posted image

LP, Petra

clock-img

11.01.2006, 00:02

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Ja, ima ogrinjalo, ampak mi je rokav gledal venuser posted image user posted image

Zadnjič je ena pisala, da tkanine barva nekdo v KRANJU, ampak ne najdem teme...bom vesela, če se bo katera spomnila!

clock-img

11.01.2006, 00:04

clock-img

minnie

pencil-img

1

Barvatex v Kranju.

LP.

clock-img

11.01.2006, 00:07

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Minnie....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LP, Petra

clock-img

11.01.2006, 00:07

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Draga minnie, najlepša hvala- ful sem vesela tvojega odgovora!
Lahko nočuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem