cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Podaljšanje pogodbe za določen čas v času bolniške-NUJNO

clock-img

03.07.2007, 18:06

clock-img

hokejistka

pencil-img

905

Sem zaposlena za določen čas do 31.8. Obljubljeno mi je bilo, da mi bodo pogodbo podaljšali. Sem noseča in G meni, da bi bilo bolje če bi šla v bolniško. Nekdo v službi mi je pa rekel, da moram vsaj prvi teden v septembru delati, če želim, da mi pogodbo podaljšajo. Ali to drži, da mi ne morejo podaljšati pogodbe, če sem jaz konec avgusta, začetek septembra na bolniški?

Hvala za odgovore!

clock-img

03.07.2007, 18:17

clock-img

piškotka

pencil-img

149

Zakaj pa ti je ne bi mogl? Drugo vprašanje je, če so zainteresirani. Sama delam v kadrovski službi, kjer imamo takšno politiko, da nosečnic NIKOLI ne "mečemo" iz podjetja, če le vemo za njihovo nosečnost, pa imamo veliko zaposlenih za določen čas.

clock-img

03.07.2007, 18:38

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Če je v njihovem interesu ti jo lahko, brez da greš delat.

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

03.07.2007, 19:08

clock-img

hokejistka

pencil-img

905

Hvala za odgovore. Mogoče bi morala napisati tudi, da delam v šolstvu in da bodo dali ven razpis. A ni malo čudno, da sprejmejo nekoga, ki je na bolniški in ki ne bo mogel delati tisto leto?
Hvala!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem