writing-img

Podaljšanje porodniške...

clock-img

29.04.2006, 10:55

clock-img

Taras

pencil-img

21

Zanima me koliko časa moraš biti prijavljen na zavodu, da ima delodajalec neke ugodnosti (manj plačuje prispevke ali kako že???)?

Prav tako me zanima za koliko časa ti podaljšajo porodniško (če odobrijo podaljšanje). In najbrž to pomeni da tudi denar dobivaš normalno kot si med porodniško - predvidevam!?

Pa seveda v katerem roku moraš oddati vlogo za podaljšanje porodniške.

Hvala lepa. user posted image

clock-img

29.04.2006, 12:37

clock-img

PBJ

pencil-img

2189

Porodniško (če je odobreno) ti podaljšajo za 90 dni, vlogo pa moraš oddati najkasneje 30 dni pred iztekom porodniške.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

clock-img

29.04.2006, 14:23

clock-img

ona

pencil-img

3685

Glede zavoda za zaposlovanje:
Če delodajalec vzame delavca iz Zavoda,dobi nekaj povrnjeno pri prispevkih,mora pa bit ta delavec prijavljen na Zavodu vsaj dve leti!
To je bilo tako pred enimi 5 leti,zdaj pa ne vem,če je še!
Najbolje,da vprašaš na Zavod kako je s tem!

clock-img

29.04.2006, 15:04

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Kaj pa so vzroki da ti podaljšajo porodniško?user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

29.04.2006, 15:23

clock-img

ona

pencil-img

3685

Za podaljšanje porodniške mora odredit komisija,vsaj tako sem brala tu na forumu!
Mora bit z otročkom kaj narobe,npr,da se ga vozi na kakšno fizioterapijo,v glavnem podaljšajo pri težavah v razvoju otroka!
Moji sestri so podaljšali,ker mali zaostaja v razvoju-motorično in ga vozi na razgibavanja.
So ji pa podaljšali za 3 mesece,tako,da po pravici povedano,ne si želit podaljšanja porodniške,bodite srečne,da je z otročki vse ok!!

clock-img

02.05.2006, 21:55

clock-img

ori

pencil-img

31

moja deklica  ima hipotonijo v trebušnih mišicah in že od 4 meseca hodiva 1 x tedensko na fizioterapijo pa so mi vlogo za podaljšanje zavrnili, ampak fizioterapijo morava še obiskovati... škoda, ker ne bova več toliko skupaj, no pa bomo že! Torej obisk fiziatrov ni nujno razlog za podaljšanje....

clock-img

15.05.2007, 14:42

clock-img

daka

pencil-img

147

Zsinom hodiva v razvojno ambulanto.Ugotovljene diagnoze ob rojstvu;stanje po urgentnem carskem rezu zaradi acidoze,možganska razdražljivost.Ima katera mogoče izkušnjein je imela zaradi tega podaljšani porodni dopust?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem