writing-img

Podaljšanje porodniške

clock-img

28.08.2006, 10:13

clock-img

mml

pencil-img

4156

Mene pa zanima, kakšen je postopek za podaljšanje porodniške user posted image . Vem, da moraš vlogo oddati en mesec pred iztekom porodniške. Zanima me, kaj je potrebno pripraviti...verjetno je treba napisati prošnjo in priložiti zdravniška potrdila ali je potrebno na CSD po kakšen poseben obrazec?
Potem me tudi zanima, če katera mogoče ve, kdo odloča o podaljšanju (zaposleni na CSD, zdravniki,...user posted image ). Pa še kakšen drug nasvet iz praktičnih izkušenj user posted image .

< Sporočilo je popravil mml -- 28.8.2006 10:25:07 >

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

clock-img

28.08.2006, 11:28

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Na CSD dobiš obrazce, izpolniš, dodaš zdravniške izvide, prošnje ne rabiš pisat, lahko oddaš že zdaj, jaz sem 3m pred iztekom porodniške, en mesec sem čakala na odgovor, odloči zdravniška komisija.

clock-img

28.08.2006, 11:29

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

O podaljsanju odloca zdravniska komisija. Na CSD dobis en obrazec, ki ga izpolnis, prilozis izvide in mnenje zdravnika. To je to.. Je pa moja izkusnja taksna, da podaljsanjo res tistim, ki si to zasluzijo.

Gospa sem.

clock-img

28.08.2006, 11:43

clock-img

mml

pencil-img

4156

Hvala za info...pediatrinja pravi naj poskusim...bom videla kaj bo

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem