cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Podaljšanje porodniške zaradi težav mamice?

clock-img

06.09.2006, 15:23

clock-img

Anonimen

ALi pozna katera primer, ko bi podaljsali porodnisko, če je imela mamica zrdavstvene tezave se od poroda - meni so pustili delce posteljice in sem ze bila na abraziji, pa se vedno ni dobro, tako da bom morala ponovno,...pa me zanima, ce v takih primerih tudi podaljsajo porodnisko ali mora biti vzrok izključno v otročku?

hvala za odgovore, a.

clock-img

06.09.2006, 15:27

clock-img

Anonimen

Verjetno to ne bo porodniška ampak tvoja bolniška. Vsaj meni se tako zdi. Kako pa da boš morala šele po enem letu ponovno na čiščenje? A do zdaj je bilo pa v redu al kako?

clock-img

06.09.2006, 15:41

clock-img

ona

pencil-img

3685

Verjetno bo to kar bolniška,se strinjam z predhodnico

clock-img

06.09.2006, 16:20

clock-img

Anonimen

Ja, ker itak imaš zase porodniško prva dva ali tri mesece, pozneje si doma zaradi otroka. Bolniška bo.

clock-img

06.09.2006, 20:56

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Tudi jaz mislim, da bo bolniška, ker gre zate, ne za otroka.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem