writing-img

Podarim

clock-img

28.01.2010, 14:08

clock-img

urosmaribor

pencil-img

33

Podarim Racunalik,v majhni okvari z monitorjem star je priblizno 8let,dober je za internet in razne filme ter straejse igre. Tako,da če ga kdo zeli naj kontaktira. Aja ohišje računalika je brez pokrovov. 

clock-img

28.01.2010, 14:10

clock-img

mamica2009

pencil-img

490

IZVIRNO SPOROČILO: urosmaribor

Podarim Racunalik,v majhni okvari z monitorjem star je priblizno 8let,dober je za internet in razne filme ter straejse igre. Tako,da če ga kdo zeli naj kontaktira. Aja ohišje računalika je brez pokrovov. 

Zamenjaj ga za drva

http://www.shrani.si/f/2g/yC/1q3AGChX/200.jpg

clock-img

28.01.2010, 14:10

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mamica2009

IZVIRNO SPOROČILO: urosmaribor

Zamenjaj ga za drva

user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.01.2010, 14:23

clock-img

urosmaribor

pencil-img

33

Ja saj bi lahko vendar brez pomena,kajti računalik nima neke vrednosti sem ga imel tudi na bolhi da bi lahko drva kupil,vendar niti za 20eur ni bilo nobenega klica tago da ga zdaj podarjam vem da bi marsikomu koristil,kajti za internet in vse ostalo od glasbe do filmov je ok pač novejše igre ne delujejo drugače je pa ok,tako da ga resnično podarim zraven še pa dam lexmark tiskalnik star kake tri leta barve je potrebno kupiti in deluje.

clock-img

28.01.2010, 14:25

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Daj oglas na podarim.si, pa zraven še dodaj, kaj bi želel v zameno, če bi se slučajno dalo. 

clock-img

28.01.2010, 14:30

clock-img

Angel_Tian

pencil-img

1114

podariš ga lahko tudi nekemu vrtcu, je bila ena prošnja danes med novimi temami

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

clock-img

28.01.2010, 14:31

clock-img

Angel_Tian

pencil-img

1114

evo še link

http://www.ringaraja.net/forum/racunalnik/m_4880926/tm.htm

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

clock-img

28.01.2010, 14:35

clock-img

urosmaribor

pencil-img

33

Ja bom poskusil dat na podarimo.si ja tem vrcu sem ze prebral da potrebujejo vendar ohišje nima stranic zato niti ne sodi v vrtec:) če razumete:):) bom poskusil dobit ohišje novo in ga dal v novo ohišje če ga bom kje našel ter ga bom tud podaril saj sem ze poslal sporočilo te ki išče za vrtec

clock-img

28.01.2010, 14:40

clock-img

urosmaribor

pencil-img

33

moram preuredit ker lajko ventilator al kaj se katermu otročičku prstek zlomi ali pa se speče ker je odprto ohišje ni zaprto aja pa če kdo potrebuje ruter z šestimi izhodi naj mi piše na zs

< Sporočilo je popravil urosmaribor -- 28.1.2010 14:42:01 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem