writing-img

Podarim čevlje

clock-img

28.04.2010, 13:07

clock-img

Sončni žarek

pencil-img

3265

Podarim čevlje:
user posted image

Iz leve proti desni:

- črni sandali št. 38
- črni čevlji št. 37
- temno modri športni št. 38
- roza dekliški št. 23: nikoli nošeni, varianta lidl ali hofer

Možen osebni prevzem v prekmurju, prlekija......Pošljem tudi po pošti-je pa poštnina vaš strošek......

Bom pa vesela kakšne kinder čokolade user posted image    več info. na mzk@siol.net

clock-img

28.04.2010, 16:45

clock-img

valerija77

pencil-img

985

poslala zs..

clock-img

29.04.2010, 07:55

clock-img

Sončni žarek

pencil-img

3265

Otroški čevlji oddani.......

clock-img

29.04.2010, 07:56

clock-img

Sončni žarek

pencil-img

3265

IZVIRNO SPOROČILO: valerija77

poslala zs..

prosim če lahko na meil: mzk@siol.net

clock-img

29.04.2010, 13:42

clock-img

valerija77

pencil-img

985

poslala mail...user posted image

clock-img

29.04.2010, 19:38

clock-img

Sončni žarek

pencil-img

3265

Čevlji oddani .........

clock-img

20.05.2010, 10:57

clock-img

Sončni žarek

pencil-img

3265

Ja, čevlji oddani ..... sicer z zamudo, ampak v petek 14.5.so bili poslani po pošti..... V soboto sem poslala prejemnici e-mail kam mi naj nakaže poštnino..... In v 5 dneh se ni javila (ko sva se dogovarjale za čevlje pa je odgovarjala zelo, zelo hitro)......

V kolikor to ne stori do jutri -petka zvečer, bom kar tukaj objavila kdo je - v opozorilo za v prihodnje....

clock-img

20.05.2010, 11:05

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

hmm..

1. zakaj pa ji nisi poslala s postnino po povzetju user posted image user posted image
2. a si ziher da ni kam sla npr!? ko je meni 1x ena punca posiljala neki po posti, sem tud glih takrat slucajno sla v tujino za 10 dni... in ni blo namenoma! najprej se prepricaj...

Poslušaj svoje srce in življenje bo poslušalo tebe.

clock-img

21.05.2010, 09:52

clock-img

valerija77

pencil-img

985

Pozdravljeni

Jaz sem tista zamudnica, ki še ni nakazala denarja. Vendar imam računalnik na servisu in sedaj pišem iz drugega. Res pa je da tudi cele dneve ne visim na računalniku.  Mi pa tako niso uporabni, ker so mi premajni zato jih bom podarila naprej.

clock-img

21.05.2010, 10:56

clock-img

Sončni žarek

pencil-img

3265

Pozdravljeni

Jaz sem tista zamudnica, ki še ni nakazala denarja. Vendar imam računalnik na servisu in sedaj pišem iz drugega. Res pa je da tudi cele dneve ne visim na računalniku.  Mi pa tako niso uporabni, ker so mi premajni zato jih bom podarila naprej.

Ne gre se za denar.....javila bi lahko, da si čevlje dobila......Zaradi te poštnine jaz ne bom revež, obogatela pa tudi ne bom...

Če danes lahko pišeš iz drugega računalnika, bi lahko tudi prej poslala ZS........ Če bi meni kdo kaj poslal, bi mu želela sporočiti, da sem paket dobila- ne pa čez 1 teden......... v tem je vsa poanta.....

clock-img

21.05.2010, 16:18

clock-img

TaMaSa

pencil-img

1069

Pozdravljeni

ce tole ni nesramen postuser posted image

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

clock-img

21.05.2010, 17:52

clock-img

petra2a

pencil-img

289

user posted image

< Sporočilo je popravil petra2a -- 21.5.2010 17:53:50 >

clock-img

21.05.2010, 18:06

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

Pozdravljeni

ja-.....soncni zarek...pa kje ti je bila pamet, da ji gres podarit stvari.... a nisi vedla, da so ji premajhni....user posted image user posted image

zdaj pa se plačilo postnine zahtevas!!!!

clock-img

21.05.2010, 19:37

clock-img

malamedika

pencil-img

353

eni pa res ne znajo pokazat vsaj hvaležnost če dobijo že podarjeno kot da je zdaj sončni žarek kriva da so ti premajhni valerija77 sej je jasno napisala katere št čevljev podariuser posted image

clock-img

21.05.2010, 19:54

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Tej gospodični sem tudi jaz januarja nekaj poslala in to na svoje stroške, pa prav tako ni bilo nobenega hvala. Vsaj da je dobila pošiljko, bi lahko javila.

clock-img

21.05.2010, 19:59

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

najaa, ti kar za mene sparaj...user posted image user posted image pa se osebno pridem iskat. pa se naslednjic, ko pridem, bo nina ze tolko velka, da bova mele cajt cvekat, ker se bojo bejbike zadebatiraleuser posted image

clock-img

21.05.2010, 20:01

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

user posted image Ja, bom šparala, sam tu pa tam pa tud kej več ne rabiš. Npr zdele sem našla ene nosečniške hlače, pa moram temo odpret, ker jih ne rabim več. Ti tud ne, se mi zdi? user posted image  user posted image

clock-img

21.05.2010, 20:02

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

user posted image Ja, bom šparala, sam tu pa tam pa tud kej več ne rabiš. Npr zdele sem našla ene nosečniške hlače, pa moram temo odpret, ker jih ne rabim več. Ti tud ne, se mi zdi? user posted image  user posted image

am....za 1x ne...lahko pa jih zaoajiras, ce se kaj ponesreciuser posted image

clock-img

21.05.2010, 20:03

clock-img

StrawberrY

pencil-img

957

Pozdravljeni

Podpis! Ker, če jaz napišem, kar si mislim ob branju tega posta, me bo RR sigurno blokiral.

clock-img

21.05.2010, 20:04

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

najaa, si vidla slikici?

clock-img

21.05.2010, 20:29

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Kateri slikici? user posted image

clock-img

21.05.2010, 20:51

clock-img

TaMaSa

pencil-img

1069

IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY

Pozdravljeni

Podpis! Ker, če jaz napišem, kar si mislim ob branju tega posta, me bo RR sigurno blokiral.

saj bi lahko v daljsi varianti napisala,a se ne splaca...bit blokiran pravis?ktera pa si al ....,al............user posted image

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

clock-img

21.05.2010, 20:57

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Kateri slikici? user posted image

ja, na cunjicahuser posted image

clock-img

21.05.2010, 21:34

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Aha, sem vidla. Lepa pupa, vesela sem da boš uporabila.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem