writing-img

Podarim paket Huggies

clock-img

19.04.2005, 10:09

clock-img

pikala

pencil-img

60

Živijo!
Če uporabljate pleničke Huggies Soft&Dry, podarim še zaprt paket veikosti 7-16 kg (76 kom), ker nam premočijo in moramo nabaviti druge. Če vas zanima, me kontaktirajte na privat.
POzdravček vsem sončkom, ki morajo danes še prav posebej gret, ko je tak siv dan!

clock-img

19.04.2005, 10:17

clock-img

pikala

pencil-img

60

Aja, sem pa iz LJ.

clock-img

19.04.2005, 10:19

clock-img

BONI*

pencil-img

1011

Moram pripomnit, da smo mi ravno zadnjič polovico jumbo paketa roza Huggies kar stran zabtisali, ker so za en klinc. Čisto vedno so premočile in tudi drekec je vedno ob straneh ven pogledal, ker ga sploh niso nič vpile. Malo slabe reklame

Lp, Boni

clock-img

19.04.2005, 10:21

clock-img

pikala

pencil-img

60

Ja, baje imajo z njimi vsi probleme. Se mi zdi pa škoda, da jih stran zabrišemo, če bi jih mogoče kera pa rade volje ponucala, zato... Mogoče za čez dan - mi drugače uporabljamo Racmane, meli smo pa te za ponoči.

clock-img

19.04.2005, 10:25

clock-img

fricka

pencil-img

751

Pikala, prosim te za informacijo o izkušnjah z Racmani. Kako poteka pranje- predvidevam vsak dan, mečeš plenične predloge v smeti,.... Jaz sem se namreč tudi odločila za bombažne pleničke. Aja, koliko jih pa dejansko potrebuješ? Vesela bom tvojih informacij.

Sonja

clock-img

19.04.2005, 10:32

clock-img

pikala

pencil-img

60

Mi smo z Racmani 100% zadovoljni. Imamo jih minimalno količino - 14, zato smo na začetku res prali vsak dan, zdaj pa vsak drug dan. Za plenične predloge imam pri previjalni majhen košek z vrečko, ki ga vsak dan spraznim, pa (zaenkrat) nič ne smrdi. Če je pa "materijala" res veliko, pa jo res vržem v WC. Zdaj ma naš mali že 10 kg in ponoči prekrivne ne zadržijo več vsega, pa že kak mesec prakticiramo čez noč papirnate plenice. Res pa je tudi, da imamo bolj slab pralni stroj (600 obratov) in se Racmani v sušilcu sušijo kaki dve uri. aMaterial se je zato že precej obrabil in mogoče zato čez noč niso več dobre. Pri naslednjem otročku bom zagotovo spet imela Racmane, a jih bom (če bo le možno) naravno sušila. Enako svetujem tudi tebi, glede na to, da se bližajo toplejši dnevi.

clock-img

19.04.2005, 10:44

clock-img

karmy

pencil-img

2530

znebila se boš huggies samo tako da jih zabrišeš stran in imaš eno drago izkušnjo da se teh plenic izogibej kot kuge...so takooo zanič pa še tamalemu rit vnamejo :grrr: jzt mam pampers in nimam problemov

clock-img

19.04.2005, 10:50

clock-img

fricka

pencil-img

751

hvala za odgovor, Pikala. Jaz sem pleničke zašila sama- po kroju Racmana, samo prekrivne hlačke sem kupila. Jih imam pa iz dveh materialov: flanele in istega mat. kot so tetra plenice. Bom videla katere bodo boljše. Predvidevam, da bodo tetra poleti prijetnejše.

clock-img

19.04.2005, 11:55

clock-img

Anonimen

Dekleta! Zakaj pa plenic, ki vašim malčkom ne odgovarjajo ne podarite rdečemu križu? Jaz počnem to. Brezveze jih je vstran zabrisat. Nekomu bodo še prav prišle!

clock-img

19.04.2005, 12:07

clock-img

karmy

pencil-img

2530

ne prvoščim nobenemu malčku paket huggies... resnično ne..tud za rdeči križ ne...

clock-img

19.04.2005, 12:15

clock-img

Anonimen

Teh na srečo nisem dobila. So pa pri nas čisto "popizdili" s plenicami. In vsi prinašali jumbo pakete...:(

clock-img

19.04.2005, 14:04

clock-img

Anonimen

Odnesi jih v materinski dom. Tam bodo zelo veseli.

clock-img

19.04.2005, 15:07

clock-img

Anonimen

Pri nas ni materinskega doma. Zato jih dajem RK.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem