writing-img

Podatki na kovčku, ki gre v letalo ???

clock-img

16.11.2009, 06:33

clock-img

lumpy

pencil-img

874

Prosim, če mi pomagate. Potovali bomo z letalom, pa me zanima keteri vsi podatki morajo biti na kovčku, če se ta izgubi, da najdejo lastnika.

Priimek, ime, naslov, država, tel.št.....še kaj ???

In kako je ti najbolje urediti, z nalepko na kovček, ali bolje na trši papir pa privezati na kovček...??

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

clock-img

16.11.2009, 08:38

clock-img

Urko15

pencil-img

157

Si že vse povedala, Ime, priimek, naslov in kontaktna številka, najbolje če je mobitel, tako da si dosegljiva tudi v tujini, če se kovček slučajno izgubi bna poti tja. Najbolje je da listek privežeš za ročaj kovčka, če pa daš zraven še nalepko nanj pa toliko bolje.

Naj živi...

clock-img

16.11.2009, 09:17

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

Mi damo gor tisti listek za prtljago, ki ga imajo na letaliscu (na Brniku jih ima npr. Adria na info tocki) - gor pa napisemo ime, priimek, domac naslov in ZACASNI naslov - kje bomo bivali. Ko letimo domov pa samo domaci naslov, jasno.

clock-img

16.11.2009, 16:34

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

17.11.2009, 06:27

clock-img

lumpy

pencil-img

874

hvala user posted image

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem