writing-img

Podgrad za spanje

clock-img

21.09.2006, 00:01

clock-img

ona

pencil-img

3685

pa še nekaj me zanima,tako mimogrede?tisti,ki imate dva otroka in pograd,kako sploh pospravite posteljo na zgornjem ležišču?sem imela v daljšem roku namen to kupit za moja dva otroka,pa sem se prav zamislila kako bom lezla gor menjavat rjuheuser posted image

clock-img

21.09.2006, 00:41

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Moja starejša otroka imata vsak svojo sobo, a ima sin pograd. Pa spi vedno zgoraj user posted image  - spodnja postelja je rezervirana za igrače. user posted image
Jaz enostavno zlezem po lestvi na posteljo, posesam jogi in dam rjuho gor. Saj sploh ni tako težko.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

21.09.2006, 08:09

clock-img

žiža

pencil-img

1361

Jaz sem od 6 do 17 leta spala na zgornji postelji pograda. Pa sem posteljo običajno sama pospravljala in kasneje tudi preoblačila pa ni bilo nobenih težav. Sej maš lestvico zraven. Pa itak ni postelja tako visoka da nebi dosegla tudi s tal. Jaz sem svojim 155cm to opravila lahko tudi tako, da sem samo na rob spodnje postelje stopila.

clock-img

21.09.2006, 13:35

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

zlezeš na posteljo in pač zamenjaš rjuho, naša ima pa za gor kar stopničke iz predalov pa se mi zdi da je še bolje kot pa lojtrca, vsaj manj nevarno user posted image

clock-img

22.09.2006, 10:43

clock-img

niki5

pencil-img

1902

Mi imamo lojtro. Zlezem gor, se butnem ene 3x z glavo v strop (hvalabogu za knavf strop), zamenjam in splezam dol. Mala malica user posted image

Še mal pa jo bo Nik sam menjal user posted image

clock-img

22.09.2006, 19:49

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

24.09.2006, 10:59

clock-img

niki5

pencil-img

1902

IZVIRNO SPOROČILO: Deni

.
Pri postiljanju stojim na tanki lojtrici, ki se mi krasno zarezuje v podplate.Krasno, ni kajuser posted image .

Ja, to pa imam tudi jaz najraje user posted image  

Mi imamo tudi v L pograd, ti so tudi višji kot navadni. Sej se preživi. 1x na teden preoblečem, pospravljam pa je ne, ker tako pravijo, da je dobro da je postelja odgrnjena zaradi zračenja, tako da se vsi držimo tega načela user posted image  Zgoraj se pa tako ne vidi user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem