writing-img

Podiplomski študij

clock-img

25.07.2008, 12:51

clock-img

Polona31

pencil-img

403

Oj!

Začela sem razmišljati o dodatnem izobraževanju in me zanima če katera ve kakšne so možnosti podiplomskega študija če imaš končan VS program. Malo sem brskala po internetu in mi je vse manj jasno, saj nekje je že študij po bolonjskem sistemu. Nič mi ni jasno, od kod točke, za kaj točke...

Če katera kaj več ve o tem bi bila zelo vesela če bi te informacije delila z mano.

Lp!

P.

clock-img

25.07.2008, 13:32

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

Ne, vem, na žalost, jaz sem končala višjo strokovno, pa se nameravam vpisat na visoko. user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

25.07.2008, 13:43

clock-img

*alja*

pencil-img

1889

IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Ne, vem, na žalost, jaz sem končala višjo strokovno, pa se nameravam vpisat na visoko. user posted image

A za to rabiš 5 predmet mature, al gre brez??

Jaz tudi končujem VŠ pa razmišljam o nadaljevanju, vendar nimam pojma kam se lahk sploh vpišemuser posted image

Kaj pa greš redno al izredno??

< Sporočilo je popravil *alja* -- 25.7.2008 13:44:31 >

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

clock-img

25.07.2008, 13:46

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

v mojem primeru ne rabim. Se bom pa izredno vpisala, na privat šolo, ne na univerzo. 

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem