writing-img

Podiranje kupčka - do kdaj?

clock-img

17.06.2005, 11:17

clock-img

Pikapolonica

pencil-img

653

Zanima me v bistvu to, ali moram tudi po obroku goste hrane podirati kupček ali to ni več potrebno?

Mimogrede - danes je Tia pojedla REKORDNIH 210 gramov sadnega obroka. :bravo::bravo::bravo::bravo: Ne morem verjet!

LP, :pika:

clock-img

17.06.2005, 11:33

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Ja,jst ga Zari še zdej podiram,še posebej zvečer ker hoče samo flašo...in je to nujno,ker če ne se zbudi,ker jo tako tišči in joka :((...
Drugač pa... bravo za 210 ml,to je pa ornk obrok!!

clock-img

17.06.2005, 11:36

clock-img

Anonimen

210 to je ornk dva deci, ne? Jst bi ga tud...sam ne sadnga :)-

Sori, pikapolonica, sem mogla :hudicek:

clock-img

17.06.2005, 11:39

clock-img

Pikapolonica

pencil-img

653

Ja,ja, ornk obrok.... Saj zdaj se jo pa kar bojim prijeti, da ne bi slučajno poknala!

:pika:

clock-img

17.06.2005, 12:06

clock-img

BONI*

pencil-img

1011

Mi še vedno takoj po hranjenju podiramo kupčka na rami in ga običajno tudi podre. Saj bi ga podrl tudi drugače, npr. med igro leže na trebuhu, ali pa npr. kasneje sede pri meni v naročju, samo v tem primerih zdraven tudi bolj obilno bruhne, pa je potem vse popacano.
Ne vem pa, do kdaj ga bomo takole podirali. Po potrebi:)-

Lp, Boni

clock-img

17.06.2005, 12:07

clock-img

BONI*

pencil-img

1011

A ja, pa s tem nisem mislila velike ali male potrebe, da ne bo slučajno dileme:)-

clock-img

17.06.2005, 12:09

clock-img

total

pencil-img

4453

Naš ga sam podre po gosti hrani,zvečer pa ga dam še na ramo,ker ga potem tišči ko zaspi.

clock-img

17.06.2005, 12:26

clock-img

Anonimen

Ko že sedi, ga sam podre. Zvečer po hranjenju po steklenički, pa če je že toliko hin, da obleži, ga je pa treba, če ga potem napenja. Tiborja ni in ni bilo treba.

clock-img

17.06.2005, 12:28

clock-img

srki

pencil-img

9222

Moj Aljaž je star eno leto, že od rojstva pa je tako občutljiv na kupčke, tako da se zgodi enkrat na teden, da ful, ful joka, se zvija in kar brca. Ko pa podre kupčka, je takoj dobro. Tako da sem se že sama spraševala, če je to sploh "normalno", ali ima mogoče kakšne črevesne težave. Vendar sem sedaj mirnejša, ker vidim, da imate tudi druge takšne težave. Res je zelo občutljiv na te kupčke še sedaj, ko je star več kot leto. Tudi ponoči se še zbuja zaradi tega, čeprav kupčke stalno podira podnevi in predno gre spat.

clock-img

18.06.2005, 17:04

clock-img

MonikaPon.

pencil-img

29

Jaz sem pediatrinjo vprašala do kdaj je treba podirat kupčka pa je rekla, da lahko nehamo, ko bomo začeli uvajat gosto hrano.

Kljub temu, da jo že uvajam še vedno zvečer po obroku mleka podreva kupček, ker se mi zdi, da potem lažje zaspi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem