cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Podnevi noče spati v zibelki

clock-img

28.03.2008, 22:00

clock-img

urssyy

pencil-img

435

Imam 2in pol meseca staro punčko. Ponoči pridno spančka v zibelki od 19.00 ure do 7.00 ure zjutraj. Imam pa problem, da mi čez dan noče spati v zibelki, niti v prenosno košari, seveda najraje zaspi v jajčki v avtu ali včasih v vozičku. Kako jo naj privadim, da bi zaspala tudi čez dan v zibelki?? Namreč želim da spi v zibelki zaradi udobne in zdrave podlage - jogija. Tudi na rokah težko zaspi. Opažam, da je zelo utrujena..tako da joče in noče jesti, ampak zaspati pa noče.......le občasno ko jo resnično utrudi.......prosim svetujte kako ste rešile ta problem??

clock-img

28.03.2008, 22:04

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

Pri nas sta čez dan oba najraje spala na sedežni ali pa v vozičku. Čez noč sta spala v posteljici in ni bilo težav. Za podnevi pa sem imela v dnevni sobi pri starejši zibko in je mogoče 2x spala v njej pol ure, pri mlajšem pa prenosno posteljico z jogijem, pa tudi ni maral biti noter.

clock-img

28.03.2008, 22:11

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

čaz dan sem jo vedno dajala spat kar v mojo posteljo-da je nekako ločila dan in noč user posted image  v svoji spi čez dan šele odkar je bolj mobilna..

clock-img

28.03.2008, 22:21

clock-img

petrcamg

pencil-img

147

Tudi pri našem trimesečniku je podobno. ponoči spi v zibki, čez dan pa v dnevni sobi v košari od vozička (2x po pol ure), eno rundo pa v vozičku ko greva ven (cca 3 ure). Problem je kadar je slabo vreme, ker je v dnevni pretoplo. poizkusila sem ga dati v zibko, pa je spal krajši čas, sedaj pa dajem košaro od vozička v spalnico je pa bolje. Ampak tudi jaz bi ga rada navadila na spanje v zibki. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem