writing-img

Podstavek v banjici

clock-img

08.01.2010, 12:37

clock-img

Aniiita

pencil-img

632

A kdo uporablja v banjici za kopanje podstavek, na katerega se da otroka, da ga ni potrebno držati? Če da, kdaj (pri kolikšni starosti otroka) ste ga začele uporabljati?

clock-img

08.01.2010, 12:39

clock-img

Anonimen

Ne oz. nisem uporabljala. Se mi zdi BV.

clock-img

08.01.2010, 12:41

clock-img

Urska09

pencil-img

1067

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Podpis!

clock-img

08.01.2010, 12:45

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

nikoli ker je brez veze.. otroka itak hitro skopaš, ga ne namakaš... kar ga namiliš, daš v banjico,malo umiješ in je že zunaj....

ko pa sedi, ga pa ne rabiš več  :=))

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

clock-img

08.01.2010, 12:46

clock-img

tassika

pencil-img

5068

sem ga včeraj kupila, mala je stara dva meseca in je zdaj dosti bolj sproščena v banjici in brca, ker ko sem jo jaz držala je bila kar malo trda, pa še z obema rokama sem jo mogla, ker drugače jo je bilo strah, zdaj pa jo posedim in jo polivam z vodo ona pa uživa.

<3 Zoja in Patrik <3

clock-img

08.01.2010, 12:48

clock-img

Anonimen

Jaz sem pa mojo punco do njenega 3. meseca vedno v banjico položila zavito v tetra planico in potem sem jo počasi odmotala a pustila v banjici, da se jo je skos nekaj dotikalo (poleg moje roke) in je ni bilo nič strah.

clock-img

08.01.2010, 13:18

clock-img

Čili 1

pencil-img

126

IZVIRNO SPOROČILO: Urska09

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Podpis!

Enako. Men je še celo napoto delal.

clock-img

08.01.2010, 14:33

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

Mi smo imeli celo 2: enega manjšega in enega večjega in sta mi bila oba brez veze. Otroka boljše in lažje okopaš brez. Pa tudi bolj sproščen je brez - vsaj naš je bil.

clock-img

08.01.2010, 15:50

clock-img

Aniiita

pencil-img

632

Ma midva jo ponavadi kopava oba- on jo drži, jaz umivam.. Danes bom pa poskusila sama, ker je on zadržan. Pa si mislim, da mi bo šlo precej počasi, če jo bom z eno držala, z drugo pa umivala..nočem, da se voda shladi..
Podstavek sem pa dobila ob banjici, tako da ga itak imam..zanimalo me,koliko stare lahko poskusiš dat gor.
Naša ima sedaj 2,5 meseca in vidim, daste pri dveh ene že poskusile, tako da bom tudi jaz danes..

clock-img

08.01.2010, 15:53

clock-img

Anonimen

nastavek - brez veze.
samo v napoto ti je.

< Sporočilo je popravil tedy -- 8.1.2010 15:54:33 >

clock-img

08.01.2010, 15:54

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

IZVIRNO SPOROČILO: Aniiita

Ma midva jo ponavadi kopava oba- on jo drži, jaz umivam.. Danes bom pa poskusila sama, ker je on zadržan. Pa si mislim, da mi bo šlo precej počasi, če jo bom z eno držala, z drugo pa umivala..nočem, da se voda shladi..
Podstavek sem pa dobila ob banjici, tako da ga itak imam..zanimalo me,koliko stare lahko poskusiš dat gor.
Naša ima sedaj 2,5 meseca in vidim, daste pri dveh ene že poskusile, tako da bom tudi jaz danes..

Podstavka nisem nikoli uporabljala. Vedno sem ga držala z eno roko, z drugo pa umivala. Mali je ful živahen in je v vodi od začetka užival in posledično ful brcal pa nisem nikoli imela problemov. Voda se pa tudi ni nikoli shladila. Itak pa tako majhnega ne boš kopala več kot par minut.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem