writing-img

Poganjalec B Bip

clock-img

27.04.2013, 13:01

clock-img

naja17

pencil-img

2696

http://www.bimbo.si/product.php?id_product=103

Imate doma tegale morda? Izkusnje? Vem, da so kettlerji in pukyi najbolj prodajani, a moj se je zapicil v tega....

clock-img

04.05.2013, 12:53

clock-img

ellie

pencil-img

1403

Poznam fantka, ki ima takšen poganjalec.. Pa med vožno skos leze naprej, tako da sedi na "štangi". Mene ni prepričal..

Mi imamo puky-ja user posted image  ki ga ne menjam za noben drug poganjalec..

Mislim da je najbolje poganjalec sprobat pred nakupom, tako da jaz ne bi kar naročala preko spleta, če ni preizkušen.

clock-img

04.05.2013, 12:55

clock-img

ellie

pencil-img

1403

Pa še tam pod opisom je napisano kar nekaj user posted image  da ima polna kolesa...ma kateri otrok pa med vožno tišči kaj med špice user posted image  pa zaščito za roke...a proti mušicam al kaj user posted image

clock-img

05.05.2013, 22:30

clock-img

annai

pencil-img

193

fajn je da so polna kolesa, vsaj po tem se mi zdi, ko je moj brat drugemu bratu (dvojčka) skor prste polomu, ko jih je tišal med špice, on se pa hotel odpelat. mali se je drl ko zverinica. :( zaščita za roke, hmm...mogoče pri padcu? user posted image

clock-img

13.05.2013, 11:43

clock-img

Mimona29

pencil-img

187

Se strinjam, boljše je da so polna kolesa ker pri teh tamalih nikoli ne veš kam bodo rokce tiščali. Najboljše da ga res pelješ v trgovino pa da poskusi, pomojem da mu bo okej. Ti pa priporočam da ga raje kupiš v babycentru ker imajo točno tega zdaj ful poceni (videla v novem katalogu), na klubsko ceno te pride 45 eur.

clock-img

13.05.2013, 15:08

clock-img

Mipka

pencil-img

82

Tale ponudba babycentra je kar ugodna. Je pa res da imaš kar nekaj še opcij, samo odvisno kaj rabiš in kaj dejankso iščeš. Teh poganjalcev je veliko in ni šment da enega ne boš dobila za svojega otroka.

clock-img

13.05.2013, 15:34

clock-img

Aika77

pencil-img

61

IZVIRNO SPOROČILO: naja17

Vem, da so kettlerji in pukyi najbolj prodajani, a moj se je zapicil v tega....

Kettler je čisto overrated za moje pojme.

clock-img

13.05.2013, 21:04

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Aika77

IZVIRNO SPOROČILO: naja17

Vem, da so kettlerji in pukyi najbolj prodajani, a moj se je zapicil v tega....

Kettler je čisto overrated za moje pojme.

Zakaj pa precenjen? Recimo Kettler Speedy 10 je ful poceni (jaz sem ga kupila za okol 35€), ni plastik fantastik kot ta iz tega linka in naša mula se je od leta in pol do 3h let in pol fino vozila z njim, pa še zdaj bi se, če ji nebi skiroja kupili. Imajo pa zdajle v Pikapolonici enega lušnega 10 colskega poganjalčka Chicco za 40€.
Pač pri nas se izogibamo plastikfantastik igračam, zato bi mene kot prvo pri tem z linka material odvrnil, kot drugo pa cena.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem