writing-img

Pogoste driske

clock-img

30.10.2008, 09:04

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

Punce živijo,

Naša ima tako rekoč vsak mesec po en teden drisko. To traja sedaj že od junija, ko smo pričeli z GH in pa gostiti Pregomin z riževimi kosmiči zaradi refluksa.

Zanima me, ali ima še katera pri svojem otroku takšno situacijo in če je oziroma so mogoče odkrili, zakaj ima driske.

Hvala za odgovore že vnaprej. 

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

30.10.2008, 09:17

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Si se posvetovala z P? Kaj ti je rekla? Daj jo na preizkave, ne vem probat ni greh.

< Sporočilo je popravil botrca -- 30.10.2008 9:18:38 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

30.10.2008, 09:54

clock-img

simona2

pencil-img

474

Zna biti, da ima intoleranco na laktozo. To je zelo pogosto, je pa čisto preprosta preiskava na pediatrični na gastro. Samo čez dan si tam in potem greste domov. To je samo ena od možnosti, saj se spomnim, da ko smo bili na pehametriji je bilo ful veliko otrok s to težavo in vsi so imeli driske.

LP Simona

Maša (1.9.2005) je dobila sestrico Evo (1.8.2008)!
Ni je večje radosti od otroškega smeha.

clock-img

30.10.2008, 10:41

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

Pozabila povedati, da ima že potrjeno alergijo na KM in zato je na striktni dieti (nič mlečnega).

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

30.10.2008, 15:15

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

Sam na vrh sem hotla dat, da bo še katera odgovorila, ker frajli še zmeri sračka kot vidra.

clock-img

30.10.2008, 15:16

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Jah, jaz ne vem, zakaj driska. Mogoče ji daješ kaj takega za jest, kar ji ne paše, pa sploh ne veš. Daj si probaj vsaj za en dan nazaj zapomnit, kaj je jedla, da vidiš, če je od hrane.

clock-img

30.10.2008, 15:19

clock-img

trdozimc

pencil-img

918

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Jah, jaz ne vem, zakaj driska. Mogoče ji daješ kaj takega za jest, kar ji ne paše, pa sploh ne veš. Daj si probaj vsaj za en dan nazaj zapomnit, kaj je jedla, da vidiš, če je od hrane.

Ja.

Meni je P svetovala pri uvajanju GH (pri starejšem, ki je alergik), naj uvajam po eno stvar na teden in si pišem kaj je, da bi hitreje našla krivca, če bi se pojavile pikice ali driska.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem