writing-img

Pogostitev-kaj pripraviti prejšnji dan

clock-img

27.01.2010, 12:16

clock-img

Andre

pencil-img

122

Pozdravljene!

Jutri imam napovedane obiske, ker pa sem v službi, imam potem na razpolago samo 1,5 ure, da vse pripravim. Torej, pecivo bom že danes spekla, glede ostalega pa ne vem. Ne gre za kosilo, bolj za prigrizke, ne bi pa rada klasičen narezek. Razmišljala sem, da bi pripravila kakšne mini pice oziroma takšne zvitke, pa ne vem če lahko to počaka surovo do jutri, da potem samo spečem. Ideje in predlogi zelo dobrodošli user posted image .

clock-img

27.01.2010, 12:21

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

Kupi malo šunke, sira, posebne, kečap in toste.
Sestavine zmešaj in daj na toste.

Simpl lahko narediš jutri in bo sveže.

clock-img

27.01.2010, 12:27

clock-img

Anonimen

http://www.kulinarika.net/recept/predjedi/Mini_pizze-9494.html

Te si ze tako omenila,jaz v tem primeru sunko naribam,vse ostalo gor namazem tako kot je v receptu,zvijem skupaj s peki papirjem ali alu folijo in dam v hladilnik zvecer,naslednji dan pa narezem in specem..

clock-img

27.01.2010, 12:40

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Kaj pa, če udarite kak tatarski biftek? Drugega kot kruhke popečt, ti ni treba. Jaz edino francosko še naredim za zraven, kar se pa lahko že prejšnji dan skuha, zmešaš pa na dan postrežbe.

Drugače pa lahko tudi normalno velike pice spečeš z različnimi okusi, ki jih potem na majhne koščke narežeš in je.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

clock-img

27.01.2010, 12:48

clock-img

Andre

pencil-img

122

Skamp, hvala za recept in nasvet. Sicer sem mislila sama pripravit testo za pico, pa malo po svoje user posted image , bom pa poskusila po tem receptu in zavito v folijo pustila v hladilniku do jutri user posted image . Super! Pa malo pršuta, salamce, sirčka, domač liptaver namaz, od sladkega pa princeske (po želji moje srednje hčerke user posted image ), jagodno pecivo s smetano v obliki torte, pa bo user posted image .

clock-img

27.01.2010, 14:03

clock-img

Anonimen

Superuser posted image Pa se to...jaz kar kupim tisto listnato testo,ki ga ni treba nic valjat...Ki je ze skupaj zvito..samo razvijem in namazem gor...pa kecap uporabim namesto par.omake..

Veselo praznovanje jutri.

clock-img

27.01.2010, 14:51

clock-img

Andre

pencil-img

122

Hvala. Se bom malo pomladila user posted image , sicer me pa moje tri hčere vsak dan znova obvestijo, koliko dni je še do jutri - imam namreč rd.

Pozdravček.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem