writing-img

Pogosto kakanje-3xna dan

clock-img

27.02.2006, 14:52

clock-img

taca

pencil-img

191

Hojla punce,
naš mali user posted image  (18 mesecev) kaka že cel teden po 3-4x na dan. Blato sicer ni v tekočem stanju. Zdravnica je rekla, da ima lahko v sebi kakšno neprebavljeno hrano, ali bacil...

Kolkrat na dan vaši normalno kakajo?
Malo me že skrbi user posted image , pa ga ne bi rada takoj vlekla k zdravniku.

Taca

clock-img

27.02.2006, 15:02

clock-img

fricka

pencil-img

751

Moja pri 10 mesecih tudi kaka 3- 4 x na dan. Pa ne tekoče, ampak normalno gosto v kar izdatnih količinah. me ravno tako skrbi, ampak k zdravniku še nisva šle. Nočem ravno panicirat dokler ni bolj tekoče.

clock-img

27.02.2006, 15:09

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Moj kaka od 8 meseca 3-5x na dan, sedaj (14 mesecev) se je "ustalilo" na 3x na dan. Mislim, da je to tudi vprašanje, kaj in koliko poje. Naš je vse, dosti in rad, tako da to kar pride noter, mora tudi venuser posted image . Vsaj naša pediatrinja ni delovala zaskrbljujoče.
Mislim, da ne bi smelo biti nič narobe

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

27.02.2006, 18:40

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Naša je do 16 mes vsak dan kakala 3-5 x na dan. Sicer na kahlico, in blato ni bilo trdo, ampak so nas potolažili,da pač poje dovolj sadja...Sedaj le še 2 x na dan.

clock-img

27.02.2006, 21:02

clock-img

Alina_alin

pencil-img

1414

Tudi naša kaka vsaj 3x dnevno. Pa tudi 5x. Starost:8,5 mesecev.
Se tudi sprašujem, če je vse ok, ker slišim za primere 1x na teden... Pa boljše da večkrat, kot pa da bi bila zaprta.

clock-img

27.02.2006, 21:55

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Če veliko je, veliko kaka. Tudi naš 11 mesečnik kaka na dan 3-4x in mislim, da ni nič narobe. Važno je tudi, da veliko tekočine dobi, pa ni panike. 

< Sporočilo je popravil spacey -- 27.2.2006 21:56:19 >

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem