writing-img

Pogovor

clock-img

18.12.2008, 08:36

clock-img

christiana21

pencil-img

1075

hej hoj!

8.12. sem imela 4 - hormonski test. Delali so mi UZ, nihče ni opozoril na nič nenormalnega ali čudnega, nato pa so mi vzeli še kri. Danes mi je zvonil telefon, kličejo iz porodnišnice...šok...radi bi, da pridem na pogovor zaradi krvi, ki sem jo dala. Pogovor imam šele čez 5 dni in me skrbi kaj bo, kaj hočejo.
Je imela katera takšne izkušnje? Zakaj so hoteli pogovor? Je to znak, da nekaj ni vredu, ali je to normalen postopek, ko dobijo rezultate v porodnišnico?
Hvala in pozdrav vsem.

clock-img

18.12.2008, 11:03

clock-img

Anonimen

Mene so sicer klicali zaradi vode, pa sem samo dobila antibiotik, ampak to sem morala priti nazaj še isti dan.

Ampak rekla bi, da če bi bilo pri tebi res tako hudo, oziroma nujno, bi te na pogovor poklicali isti hip, ne pa čakali skoraj en teden.

clock-img

18.12.2008, 11:11

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Ne to ni normalen postopek, žal.

clock-img

18.12.2008, 14:24

clock-img

lananai

pencil-img

3613

Mogoče si slabokrvna, ti npr. v krvi primanjkuje železa... Bi sigurno ne čakali 5 dni, če bi bilo kaj nujnega.

clock-img

18.12.2008, 18:11

clock-img

christiana21

pencil-img

1075

Amm...saj v bistvu ni skoraj en teden, vmes je vikend, ko ne delajo. Danes je četrtek, jutri je petek, potem vikend, v ponedeljek sem pa itak naročena. Ta zdravnica dela v ambulanti v porodnišnici samo ob ponedeljkih, zato so mi verjetno rekli za ponedeljek. 
Strah me je kaj bo z mojimuser posted image

clock-img

18.12.2008, 20:24

clock-img

megamami

pencil-img

13

tudi mene so že poklicali nazaj pa sem bila slabokrvna.dobila sem tablete za železo pa še neke vitamine pa malo semmorala gledat na prehrano.po moje ni nič hudga

clock-img

05.01.2009, 12:35

clock-img

Anonimen

Christiana, kako je bilo na pogovoru?

clock-img

26.01.2009, 10:19

clock-img

christiana21

pencil-img

1075

Zdravnico je samo zanimalo kdo sem, ker me je tako mlado dala na 4 hormonski test, ji ni bilo jasno zakaj.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem