writing-img

Pogrebni stroški

clock-img

08.08.2006, 08:13

clock-img

prepelica

pencil-img

48

Mene pa zanima, če po pogrebu dobiš delno povrnjene stroške pogreba (vem, da jih je moja sodelavka dobila)? Ali je potrebno oddati kakšen obrazec? in kam?

clock-img

08.08.2006, 08:21

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

ne če je oseba zaposlena ali če je v pokoju ti ZZZS sofinancira pogreb v višini 125 tisoč. user posted image vendar moraš imeti pokojnikovo zdravstveno kartico(potrjeno da ne bo pomote). Tolk manj plačaš pri pogrebu. Če pa je oseba odvisna od socialne podpore ali pa zavarvana kot občan pa ne dobiš nič.user posted image   aja ni9 ti potrebno izponjevati obrazcev. Samo kartico daš pogrebnemu zavodu pa oni to urejajo.
So pa stroški (na žalah v LJ) za čisto navadejn pogreb brez pevcev, vencev, sveč.., z žaro, v obstoječ grob okoli 200 tisoč.

< Sporočilo je popravil mala maja -- 8.8.2006 8:22:43 >

clock-img

08.08.2006, 08:25

clock-img

prepelica

pencil-img

48

Ja hvala, sej vem koliko somstroški, ker je pogrem že za nami. Torej, če do sedaj nismo nič uredili (predložili kartice), tudi po pogrebu ne bo nič, al kako? Pokojna pa je bila že v pokoju.

clock-img

08.08.2006, 09:13

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

pri nas je ati lahko poravnal pogreb z njenim denarjem, je nesel račune na banko, pa so izplačali toliko denarja kot je bilo računov seveda vezanih na pogreb, da ne bo pomote

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem