writing-img

Pohanje v pečici????

clock-img

30.01.2006, 21:30

clock-img

teta beta

pencil-img

2272

Na sosednjem forumu sem prebrala, da marsikdo poha/panira zrezke kar v pečici, brez olja. Moram priznati, da to prvič slišim user posted image . Kako pa to zgleda? Bi rada poskusila, pa mi je ful čudno...

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

clock-img

30.01.2006, 21:52

clock-img

Anonimen

user posted image He, ti bom poskusila na čim enostavnejši način tole razložit: torej, ko imaš meso spanirano, v pekač na dno poliješ olje, da se dno pokrije, potem pa polagaš kose mesa v to olje in vsak kos še malo poliješ z oljem. In to je to. Jaz tega nisem nikoli prakticirala, sem pa že velikokrat gledala zraven, kako se to dela. Aja, pa pečico prej segrej na 220°C, nekje 20 do 30 minut. Po izkušnjah sodeč je to za gospodinje, ki se jim ne da stati ob štedilniku in vsakih 5 minut čekirati meso, je pa res, da tudi štedilnik ni nič "pošprican" od olja.

Upam, da ti uspe, če boš poskusila.user posted image

clock-img

30.01.2006, 21:53

clock-img

Anonimen

Ja mi npr. une kupljene pohane zadeve edin kao 'pohamo' u pecici - das pac v teflonski pekac in peces tolk dolg, kot tam pise. Tko pecemo tut zmrznjen pomfri - brez olja v teflonskem pekacu. Posolis na koncu. Peces pa 20-30 minut. Taprvic ti bo mogoce mal cudn, je pa full hrustljavuser posted image

clock-img

30.01.2006, 21:58

clock-img

Anonimen

Ja, jaz tudi zamrznjene panirane stvari + pomfri dam samo na peki papir in v pečico. Oz. mož da, tako da res ne vem, koliko časa to potem peče. Ni sicer tako dobro, kot v olju, manj je hrustlavo (razen pomfi), ampak se da preživet.user posted image

clock-img

30.01.2006, 21:58

clock-img

Anonimen

Upsss, šele zdaj sem videla, da bi ti rada pekla BREZ olja. To pa ti ne bi znala povedati, pa tudi ne vem, če bi sama poskusila.

Sorry še enkrat.

clock-img

30.01.2006, 22:12

clock-img

Anonimen

Saj te stvari so že predpečene v olju.

clock-img

28.02.2006, 11:28

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Jaz v pečici "poham" vse, kar kupim že panirano in zamrznjeno (torej kakšni piščančji kroketi s sirom, ponfri ipd.). Kar pa paniram doma, pa opoham kar lepo na olju. Tiste kupljene stvari so že predpečene, tako da jih potem v skladu z navodili na škatli lepo pečem na peki papirju, v pečici, brez olja.
Mi smo se že čisto navadili na tak okus in nas nič več ne mika vonj po cvrenju.

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

12.03.2006, 21:10

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Zadeve so toplotno obdelane pred zamrzovanjem in ne predpečene v olju. Zato tudi ne pride tako mastno, prej pusto in suho.

Krompirček je hrustljav, če ga le pečeš nekaj minut več, kot je navedeno na embalaži.

user posted image      

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem